keskiviikko 25. syyskuuta 2013

Puolimaraton, lomamatka ja uusi perheenjäsen

Heippa!

Kovin on vähäsanaiseksi jäänyt blogi. Pahoittelut niille, ketkä päivityksiä on kaivanneet.

Jyväskylän Finlandia meni miten meni. Ei se hyvin mennyt, loppuaika oli yli 6min huonompi kuin vuosi sitten, mutta loppuun asti se meni. Helposti se ei kuitenkaan mennyt. Viimeisen pitkiksen jälkeen seuraava juoksu oli puolimaraton ja se kyllä tuntuikin siltä, että takana oli kaksi ja puoli viikkoa juoksutaukoa. Välissä putkinäköisenä keskityin lastenhuoneen uudistusprojektiin, joka söi kaiken töiltä liikenevän vapaa-ajan. Lisäksi oli tosiaan surua koirasta, vähän flunssaista oloa ja liuta muita hyviä tekosyitä.

Myös superdietti kuoli kokoon puolimaratonia edeltäneellä viikolla. RIP.

Puolimaratonin jälkeen ajoin melkein suoraan Jyväskylästä Hämeenlinnaan ja sain sen seurauksena niin killiin koko vasemman puolen selkää, että jouduin maanantaiaamuna töistä käväsemään työterveyessä. Levolla ja relaksantilla jumit laukesi. Perjantaina lähdettiin anivarhain Varsovaan ja maanantaina palattiin. Reissu oli ihana ja ylläri ylläri. Ei ihan löysäilyksi mennyt, vaan käytiin jopa hotellin salilla.

Maanantiana palattiin tosiaan kotiin ja haettiin meille uusi koira. Meidän perheenjäsenenä on nyt 10kk ikäinen Parsonrusselinterrieri, Ilo. Ilo on nyt talven ylimenokauden juoksuvalmentaja ja raahaa ainakin kävelylenkeille useamman kerran päivässä. Muuten en ole jaksanut raahautua mihinkään. Muutama lomapäivä reissun jälkeen on mennyt ihan uuteen perheenjäseneen tutustuessa, mutta eiköhän se tästä taas lähde, kunhan pääsee vauhtiin. 

Elossa siis ollaan ja varmasti kohta taas treeninsyrjässäkin kiinni.


Ilon edesottamuksia voi lukaista täältä: 
2 kommenttia:

  1. Onnea uudesta karvakorvasta. Hauskan näköinen on typykkä :)

    VastaaPoista
  2. Hyvää syksynjatkoa! Oli kiva lukea kuulumisia! :)

    VastaaPoista

Kommentoi. Anna ehdotuksia. Neuvo. Kritisoi. Kysy. Kehu. Hauku.