perjantai 23. marraskuuta 2012

Ruokavalio ruotuun vol. 2457

Nyt on käyty hakemassa ruokavalio-ohjeet ja palaute ruokapäiväkirjasta. Oli kyllä varsin kivaa mennä ravinto-ohjaukseen aivan järkyttävän yövuoropöhöturvotuksen kanssa. Purkillisella Candy Kingin irtokarkkeja ei varmaan ollut mitään tekoa asian kanssa, eihän? Oumaikaad, mikä jenkkapöhö!


No, ihan hirveitä moitteita ei tullut, mutta jotain kuitenkin. Ja periaatteessa, kyllähän mä olen tiennyt, miten pitäisi syödä... Noin teoriassa. Nyt on vaan helppo  helpompi noudattaa, kun joku muu on laskenut määrät valmiiksi ja aikatauluttanut syömiset. Mutta siis aika normisettiä. Kaurapuuroa raejuustolla ja rahkaa, lihaa, kanaa ja kasviksia. Lisäravinne-suosituksia tuli kanssa ja niihin pitää perehtyä ja hankkia. 
Näin mennään nyt pari viikkoa ja katsotaan mihin suuntaan kääntyy. Ruokavaliota tarkennetaan sitten tarvittaessa. Samalla sain "kaupan päälle" uuden, jonkin verran päivitetyn saliohjelman. Yeah!


Nyt jos nukkumatti on suotuisa huomenna, voisi ehkä huomenna yrittää käydä yläkroppatreenin tyyppaamassa. Sunnuntai meneekin Jyväskylään ja takaisin ajaessa. Jyväskylästä pitäisi palata takaisin kirjaimellisesti sitten tukka hulmuten...

Hyvää viikonloppua teille. Meikä painaa duunia taas yöt läpeensä!

1 kommentti:

  1. Kyllä se helpottaa, kun on ihan mustaa valkoisella noiden ruokienkin kanssa :) Loppu onkin aika pitkälti omasta päästä kiinni! Siusta on siihen, tsemppiä! <3

    VastaaPoista

Kommentoi. Anna ehdotuksia. Neuvo. Kritisoi. Kysy. Kehu. Hauku.