torstai 18. lokakuuta 2012

Jalkarääkki Jyväskylän Positivessa

Reissu on edennyt Jyväskylään saakka. Päivän vietin lasten kanssa, tarkoituksena oli mennä HopLoppiin. Syysloman kunniaksi puoli Jyväskylää oli myös halunnut sinne, joten me ei jääty jonottamaan. Vein sitten lapset purkamaan energiaansa Prisman leikipaikalle ja tarjosin lohdukkeeksi jäätelöt. Olin reipas ja pidättäydyin itse jäätelöstä.

Illalla lähdin tyyppaamaan Jyväskylän CMS-clubin, eli kuntokeskus Positiven.  Lähteminen oli silkkaa säätöä, huomasin Jyväskeskuksen parkkihalliin ajamisen jälkeen, että lompakko oli jäänyt Isoveljen luo. Onneksi äiti oli vapaalla ja kykeni tuomaan lompakon kaupunkiin, että pääsin salilta (ja parkkihallista) poiskin...

Vuorossa oli jalkarääkkitreeni, joka meni hieman soveltaen. Reiden koukistajaa varten en löytänyt sopivaan laitetta, joten tein enemmän reiden ojennusta. Samoin pohkeet piti tehdä toisenlaisella härvelillä, mutta pääasia, että tulee jotain tehtyä. Vatsoja tehdessa paikallistin kipua samassa paikassa, kuin ojentajapunnerruksia tehdessä. Ilmeisesti vasemmalta alavatsalta on joku lihas venähtänyt/revähtänyt jonkin verran. Seuraaviin vatsoihin pitänee keksiä jokin vaihtoehtoinen suoritustapa. Jalkojen nosto on ainakin ihan nounou.

Muuten Jyväskylän Positive oli ihan ok. Siisti, ehkä hieman ahtaan oloinen.  Ei silti ole "oman salin" voittanutta. Tahtoo jo Hämeenlinnaan ja tutulle salille. (Okei, miestäkin on jo vähän ikävä...)

Ilta päättyi rasvaähkyyn kiinalaisen ruuan parissa. Yh. Närästää!

Huomenna lasten kanssa Peurunkaan uimaan (jos mahdun bikineihini...) ja laskemaan Pohjoismaiden pisintä liukumäkeä. Kavereiden tapaamista ja huonoa ruokavaliota. Lihoan viikon aikana ehkä tonnin...

***

Ilokseni huomasin muuten, että uusia lukijoita on ilmaantunut. Kiitos ja kumarrus. Yritän panostaa taas kotikoneelta enemmän blogaamiseenkin ja pykätä jotain kivaa. Ehdotuksia otetaan vastaan. Pian on 10 000 klikkaustakin tullut, se on jo aika paljon se.

6 kommenttia:

  1. Onko tästä treenistä tulossa kuvia? ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ehhehe. Ei oo :) Kuvaaja jäi väärälle paikkakunnalle. :)

      Poista
  2. Höh, ja minä olen ihan väärässä kaupungissa kun treeniseuraa olisi ollut tarjolla!

    VastaaPoista
  3. Se on kyllä ihana se liukumäki! <3
    Ja saa hyvän treeninkin, kun kiipeää niitä portaita ylös monta kertaa! ;)

    Vähän jännitti itseä ekan kerran, kun ajatus umpinaisista liukumäistä ahdistaa ja korkeisiin paikkoihin minulla on jonkinlainen viharakkaussuhde.

    Tuota mäkeä olisi kyllä voinut laskea loputtomiin. Sekin on niin erilaista mennä se joko hitaasti tai sitten yrittää päästä se alas mahdollisimman nopeasti.

    VastaaPoista
  4. Jos muuten oot vielä huomenna täällä Jyväskylässä, niin meidän salilla olis kaikille (naisille) avoin Dance Party:
    http://www.kuntoportti.fi/view?id=183734

    (tai kyllähän ne varmaan kysyy tullessa yhteistiedot ja yrittää kaupata jäsenyyttä, mutta ainakin on hyvä syy olla ottamatta sitä, jos ei täällä edes asu. :D Itepähän pitävät kaikille avoimia päiviä, eivätkä rajaa sitä koskemaan esim. vaikka vaan kaikkia JKLäisiä.. ;) )

    VastaaPoista
  5. Musta se Peurungan mäki oli vähän plääh, tietty Tanskan Billundin Aquadomessa ja Jurmalan akvaparksissa pääsin tottumaan isonmaailman mäkiin. :) - Jonotus ylös mäkeen kesti eilen noin puoli tuntia, joten ei laskettu kuin kerran.

    VastaaPoista

Kommentoi. Anna ehdotuksia. Neuvo. Kritisoi. Kysy. Kehu. Hauku.