maanantai 8. lokakuuta 2012

Viikon topit ja flopit

Viikkoon mahtui molempia. Kummat pitää kertoa ensin?

***
Flopit:
  • Lepopäiviä kolme, joista kiukutti kahtena
  • Ruokavaliossa liian monta repsahdusta, poikkeusta ja herkkuhetkeä ja siksi... 
  • Paino + 800g/vko. Fuck! Ja syyllisestäkin on johtolanka. Tadaa! Löysin sen, kun katsoin peiliin! 
Topit:
  • Oma saliohjelma ja siihen nyt suunnaton motivaatio ja palo
  • Perille mennyt jalkatreeni! Aijaijai. <3
  • Perille mennyt yläkropan treeni. Aijaijai! <3 
  • Viikon treenitunnit yhteensä reilu 8h, joista tosin osa aika "matalatehoista" 
  • ...toisaalta niin pitää pari viikkoa puolikkaan jälkeen ollakin... :) 
  • G-starin talvitakki, joka on ihan silkkaa rakkautta kaltaiselleni materialistille. 
  • Polarin mukaan pitkästä aikaa hyvä treeniviikko. 

Tästä on hyvä jatkaa, vaikka tämä viikko tuleekin olemaan treenien suhteen melko haasteellinen. Tänään vapaapäivä. Ohjelmassa poikasen uittamista, prospinningiä ja siivousta.
 Huomisesta alkaen 3 x yövuoro, perjantaina laatuaikaa miehen kanssa Rival Sonsin parissa Tampereella ja lauantaina rakkaan ystävän kolmekymppiset  Helsingin Vuosaaressa. Sunnuntaina pojan uimakoulun päätöskerta ja jännitystä saako suosituksen siirtyä jatkouimakoulu 2:sta Sammakoksi.

Ensi viikko lomaa ja loman teemana laatuaikaa lapsen kanssa road tripin merkeissä. Siitä lisää myöhemmin.

Mukavaa viikon alkua! 

9 kommenttia:

  1. Olihan noita toppeja huomattavasti enemmän kun floppeja! :)

    Jotenkin toi kiukutus, ruokavalion heilatelu ja painonnousu kuulostaa ihan PMS:sältä.. :P Ainakin meikäläisellä käy juuri noin. Siihen kun yhdistää vielä tehokkaan treeniviikon, niin ei ihme että on nälkä ja tekee mieli yllättäen.. hiilareita.. :)

    Hyvää alkanutta viikkoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla on juuri reilu kk sitten vaihdettu melkein 7kk yliaikainen hormonikierukka, joten oman hormonitoiminnan hiipuminen hakee varmaan vielä uomiaan. Voin siis laittaa sen piikkiin kaiken!

      Tehokas treeniviikko sai mut syömään "sallitun herkun" eli cashew-pähkinöiden lisäksi sirkusaakkosia, draculapillereitä, omenapiirakkaa, pullaa, lumipanttereita, suklaata, juustohampurilaisen jne... Toisaalta, vois vaihtaa ton +800g flopista topiksi ja todeta, ettei saldo onneksi ollut enempää. :D

      Poista
  2. Positiivinen ajattelu kunniaan! ;)

    VastaaPoista
  3. Ihanaa! Oot saanu oman saliohjelman! Ja muutenkin ihanan kuulonen viikko kokonaisuudessaan! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Monna. Saliohjelma on tosiaan ihan <3. Tuskin maltan odottaa seuraavaa jalkarääkkipäivää! Tänään kuitenkin vähän maksimikestävyyttä prospinningissä, koska jalkatreenipäivän jälkeen ei pariin päivään poljeta! :D

      Poista
  4. Ensin työ sitten huvi, ensin flopit sitten topit - niin jää parempi mieli ;) Ilmoittelehan kun tiedät roaf tripailunne aikatauluista tarkemmin! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Anna tarkennuksesta, meni ihan oikein sitten! Saavumme niille leveysasteille maanantaina 15.10. joskus alkuillasta. Viivymme keskiviikko päivään / iltapäivään asti, kuitenkin siten, että mielellään valoisan aikaan pääsisin tekemään siirtymän Jyväskylään. Väliajan aikataulut on avoinna ja olen valmis vastaanottamaan ehdotuksia, mutta varmaan tiistai-keskiviikko tai molemmat olisi hyviä treenipäiviä mulle!

      Kaveri on luvannut myös järjestää jotain ohjelmaa vierailumme ajaksi, mutta en tiedä hänen suunnitelmien aikataulusta vielä mitään.

      Poista
  5. Hauska ajatus tämä topit ja flopit :D Oikeastaan tosi terveellistäkin listata joskus asioita, erityisesti niitä jotka on menneet hyvin. Aloin heti kehitellä tästä jotain samanlaista kuin töissä harrastetaan, nelikenttään onnistumiset, huonolla tolalla olevat, tulevaisuuden jutut ja riskit. Jaahas jaahas, tästähän saa melkein jo omaan blogiin postauksen! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pitääkin ottaa topit ja flopit ihan viikottaiseksi tavaksi tehdä yhteenveto. :)

      Poista

Kommentoi. Anna ehdotuksia. Neuvo. Kritisoi. Kysy. Kehu. Hauku.