keskiviikko 10. heinäkuuta 2013

Rokkivalmisteluja!

Hellurei. Kuluneet päivät oli erittäin blogisosiaalisia, koska lauantaina treffasin Ninnin ja maanantaina Emilian. Mukavaa oli tavata kummatkin ahkerat treenaajat.

Ilmeisesti jonkinlainen kesäflunssa iski, sillä nenä on ollut tukossa, kurkku kipeä ja olo vähän lämpöilevä ja tööt. Ei jumppaliikkeitä. :(

Silti. Pakko parantua perjantaiksi jolloin otamme suunnaksi Joensuun ja Ilosaarirockin. Hyvästä syystä siis kehittelin äsken jo vaatekriisin.

Muleioovaatteita! Tai on. Mutta en tiedä mitä näistä ottaisin mukaan. Vai otanko kaikki?  Jotain muuta? Ideoita? Suosikkeja? (ignoratkaa pällit ilmeet ja likainen peili...)

Lisäksi tämä viimeaikojen löysäily on mennyt vyötärölle. Päiväruuaksi syödystä perhepizzasta puhumattamaan. Syyllinen näkyy ylläolevasta kollaasista, eikä vyötärö varmaan kolmen päivän rokkaamisella kavennukaan.

No, mulla on koko elämä aikaa taistella takaisin. Ensi maanantaina taas!


6 kommenttia:

 1. Ota tuo pääkallopaita. Vai onko se työasu?

  VastaaPoista
 2. Eka asu on mun suosikki!
  T: Turengin kummajainen

  VastaaPoista
 3. Eka asu on paras, mutta myös toi valkonen toppi toimii! Oon niin kade teille ilosaareen menijöille, kun en ite tänä vuonna sinne pääse rokkaamaan. Mahtavaa viikonloppua!:)

  VastaaPoista
 4. Mä tykkään ekasta. Ja sit siitä missä on lappushortsit ja musta paita ja ne mustat shortsit ja harmaa toppi on kanssa hyvän näköiset. Mä valkkaisin sitä ajatellen onko herkkä palamaan jne.

  Inka

  VastaaPoista
 5. Mäkin oon sitä mieltä, että eka!!

  VastaaPoista
 6. Mä oon myöhässä, mutta ota kaikki! :D Oli kiva nähdä! Hieno juttu että laitoit viestiä! :) Hyviä festareita! :)

  VastaaPoista

Kommentoi. Anna ehdotuksia. Neuvo. Kritisoi. Kysy. Kehu. Hauku.