torstai 21. kesäkuuta 2012

Juhannus - keskikesän juhlista jaloin!

Juhannus tulla tupsahtaa tänäkin vuonna.

Perusluonteeni ollessa pessimistisyyteen taipuvainen, joskin ollen kuitenkin melko empaattinen ihmisolento, niin toivoin tänäkin vuonna a) huonoa keliä (= vähemmän hukkujia) ja b) itselleni töitä kaikiksi juhannuspäiviksi (= vähemmän vitutusta sekä mulle että kanssaeläjilleni).

 Juhannusta viettäköön  mökeillä ja festareilla ne, ketkä siitä nauttii. Mä nautin juhannustunnelmasta enemmän töissä keski-iältään 90 vuoden nurkilla olevien ikäihmisten parissa. (Ja kerrytän samalla vähän extraa muuten niin ohueen hoitajan tilipussiin.)

Eilisessä postauksessa uhkasin roudaavani miehen kahvakuulatunnille. No. Se saattoi kariutua alkuunsa. Ei hänellä ole enää sisäliikuntaan sopivia kenkiä! Hitto. Just nyt olis ollut hyvä sauma, kun lapsikin mökkeilee. Mietin jo, että lähden plaraamaan Hämeenlinnan urheiluliikkeiden (niitä on ehkä kaksi.) alelaarit, josko löytyisi edulliset sisäliikuntakengät miehelle. Ehkä sen vielä toteutankin. Tunti alkaa vasta 18:40.

Sisäliikuntakengistä puheen ollen, hain eilen postista StartFitnessin paketin, joka ei pettänyt taaskaan. nioben toivomuksesta, luvassa kuvapostaus uusista kuteista. Laitoin mukaan myös muutaman puhelimen uumenista löytyneen palloilukuvan ja pullistelukuvan. Pullistelukuva on lähinnä vertailukohdaksi sille, jos se haba joskus erehtyy kasvamaan. :D  Olkaa hyvä.


Eikai tässä sitten muuta. Pitäisi kai vapaapäivänä siivota, mutta ei huvita, enkä taida jaksaa. Ehtii kai sitä juhannuksena töiden jälkeenkin siivota.


2 kommenttia:

Kommentoi. Anna ehdotuksia. Neuvo. Kritisoi. Kysy. Kehu. Hauku.