tiistai 12. kesäkuuta 2012

Endorfiinejä!

Tulin juuri 35min Basic Spinningistä ja Body Pump-tunnilta. Spinningissä huomasi, että limaisuus vähän haittasi ja tauko oli tehnyt sykkeille temput. Millään ei meinannut pysyä pk-alueella, eikä kyllä malttanut pitkän tauon jälkeen keventääkään.

Flowride Basic 35'
290kcal
36:18
avg 155bpm
max 183bpm

Body Pump 82 oli sitä mitä jo uuden ohjelman tyypanneet tytöt oli luvanneetkin. Paljon punnerruksia ja ehkä edelliseen verrattuna vähän kevyempi kokonaisuus. Painot pidin tauon jälkeen suunnilleen samoissa, kuin edellisessä ohjelmassakin.

Body Pump 82
342kcal
54:39 (unohdin käynnistää sykemittarin heti alusta)
avg 136 bpm
max 224 bpm

Body Pumpin sykelukemista voidaan päätellä, että on varmaan taas aika antaa Polarin sykelähettimen neppareille fairypesua ja kynsiharjaa. Mun syke ei takuulla ollut missään vaiheessa 224, eikä keskisyke myöskään 136.

Mutta ah. Tämä fiilis! Mahtava!

Ja taas toisaalta ei. Spinnig osoitti sen, että mä en todellakaan ole juoksukunnossa lauantaina.

Nyt suihku, ruokaa ja töihin.

2 kommenttia:

  1. Pakko tähän väliin sanoa, et mulla samassa pumpissa meni n. 600 kaloria.. mä vaihdoin koko vyön sykemittariin. Sai netistä tilata 20e.. ja pelaa taas hirmu hyvin! Oli muuten mahtava askelkyykyt tässä uudessa pumpissa!
    Hanna Immonen

    VastaaPoista
  2. Mä ostin just joku ehkä kuukausi kaksi sitten uuden sykevyön. Se lähetinosa testattiin ja todettiin toimivaksi ja vyö uusittiin. Edelliskerralla oli jäänyt lähetin (ja vyö) huuhtelematta ja parin viikon muhimisen jälkeen tuli nyt vähän hassuja lukuja. Eiköhän se fairypesulla taas tokene.

    Mä tykkäsin kans askelkyykyistä ja ojentajabiisistä. <3

    VastaaPoista

Kommentoi. Anna ehdotuksia. Neuvo. Kritisoi. Kysy. Kehu. Hauku.