tiistai 5. kesäkuuta 2012

Treenitön treeniviikko?

Eilen aamuna herätessäni katsoin tapani mukaan Polarin harjoitusohjelman palautetta. "Harjoitusviikko vajaa". No niin oli. En viime viikolla ehtinyt käydä kuin maanantaina Pumpissa ja Pro Spinningissä, tiistain remontoin lapsen huonetta ja keskiviikko, torstai meni iltavuoroissa ja aamupäivät remontin aiheuttamaa kaaosta raivatessa. Perjantaina tulin kuumeeseen ja se vaiva jatkuu yhä.

Viime viikon saldo on siis 2:14, keskisyke 126 bpm, max 179bpm, kcal 749. Polarin asettama tavoite on jotain 4:40 ja pari tuhatta kcal. Surkea treeniviikko.

Eikä tästä viikosta lupaa tulla yhtään sen parempi. Flunssa vaivaa edelleen. Kuumetta ei enää ole, mutta nenä on tukkoinen ja yskä lähtee syvältä keuhkoputkista, sattuu. En uskalla lähteä rasittamaan itseäni vielä. Tänään on sitä paitsi vuorossa iltavuoro, samoin huomenna. Torstaina aamuvuoron jälkeen ehtisi ehkäpä juoksemaan / jumpalle, mutta meille tulee vieras. Vieras joutuu ehkä lähtemään mukaan...

Serkkuni tulee siis torstaina meille tullakseen kanssani HAMK:in valmistujaisjuhlaan pokkaamaan tutkintotodistusta. Tällä viikolla se siis vihdoin koittaa. Valmistuminen sairaanhoitajaksi. Valmistujaisjuhlamekko tuli postista maanantaina ja ai hitsi, se on hieno! Perjantain ohjelmassa on siis kuivaa juhlahumua ja siitä lähdetäänkin kohti Jyväskylää, jossa juhlitaan lauantaina sukulaisten kesken. Sunnuntaina takaisin kotiin ja siinä se viikko sitten onkin. Noh, maailma ei onneksi yhteen tai kahteenkaan heikompaan treeniviikkoon kaadu, mutta ihmislapsen se tekee hulluksi ja saa tuntemaan itsensä löysäksi. Hyi.

Täytynee yrittää repiä positiivisuutta, että sitä on saanut jotain muuta hyödyllistä aikaiseksi. Ainakin täydellisen muodonmuutoksen kahteen huoneeseen ja kai se jotain liikuntaa on hyötyliikunta huonekalujen siirtelyn parissa. Vasemmalla olevat kuvat ennen- tilanteesta.
2 kommenttia:

  1. Vieläkin tuntuu nielussa limakorinaa ja yskää on yhä. Ei ehkä enää ihan niin hakkaavaa ja keuhkoputkia riipivää, kuin vielä pari päivää sitten. Ehkä tänään voisi kevyellä lenkillä käydäkin jo?

    VastaaPoista

Kommentoi. Anna ehdotuksia. Neuvo. Kritisoi. Kysy. Kehu. Hauku.