keskiviikko 13. helmikuuta 2013

Normiarkea ja makrulåådaa.

Fiilis on ollut jotenkin plääh. Viime viikon reissaaminen uuvutti, perjantaina olin kotona vasta myöhään. Lauantaina kotona vallitsi kaaos ja väsytti. Syötyä tuli miten sattuu ja mitä sattuu. Yllättäen tuli lauantaina ajettua kuitenkin Riihimäelle lumilautaostoksille (ei mulle!) ja sitten sunnuntaina koko perheen kanssa taas Hyvinkäälle Sveitsiin mäenlaskuun.

Perheemme uusin lumilautailija (eli 8v. poikani) oli yksityisopetuksessa laudan kanssa ja me muut laskettiin parhaiden taitojemme (lapset) ja kipurajamme (minä ja mun murtunut pohjeluu) mukaan suksilla ja mies laudalla. Miehen muksuista toinen on käynyt mäessä ennenkin ja toinen oli ekaa kertaa. Kivaa oli ja kaikki tykkäsi. Paitsi epäonnistumiseen turhautuva 8-vuotias. Lumilautailu ON vaikeampaa, kuin suksilla laskeminen ja sekös harmitti. Varsinkin, kun yksin hissillä nousu ei onnistunut kuin kerran ja se toki vähän rajoitti mäenlaskua, kun ei päässyt ylös...


Maanantaina palasin työelämän pariin 3 viikon sairasloman jälkeen. Olipa vaan melko jännää. Lääkäri antoi luvan palata sairasloman jälkeen istumätyöhön. Istumatyöhönpä juu. Haluan nähdä sen hetken, kun maanantai aamuna klo 7 pystyy hoitoalan töissä aloittamaan viikon kansliassa paperitöiden parissa. Päivän jälkeen vähän jalkaa särki, mutta ei nyt ihan sietämättömästi kuitenkaan. 

Illaksi olin varannut prospinningin ja cardiospinningin putkeen. 1:50min ja n. 900kcal. Uujee. Urheiluvammoja välttääkseni testissä on ollut nyt mitä erilaisempia alushousuvirityksiä. Tällä hetkellä suosikkina on joko Casallin tai Sloggin Invisible stringit.  Kuvaa en jaa. ;)

Stringeistä tulikin mieleeni p*rse, joka on eittämättä kuukauden treenitauon aikana vallan surkastunut ja kaikki sadat askelkyykyt on valuneet viemäristä alas. (En jaa kuvaa vieläkään.) No, uudella innolla sitten taas, kunhan koipeloiset kestää taas kyykkäämistä. Ai hitsi, mä niin kaipaisin taas jalkarääkin pariin. 

Eilen sain vihdoin raivattua kämpän jonkinlaiseen kuntoon. Illalla yläkroppatreeni salilla. Syömisen jälkeen sain jonkun ihmeellisen vatsakrampin. Sattui mahaan ja tuli tuskan hiki. Tärisytti. Yllättäen, treenikään ei sitten kulkenut, mutta tuli nyt jotain tehtyä kuitenkin. Teho ja intensiteetti ei ollut kyllä mistään kotoisin. 45min jälkeen luovutin ja siirryin muutamaksi minuutiksi keinoauringon alle, koska tummunut läski näyttää kuitenkin paremmalle.

Loppuviikko onkin yhtä lentoa. Nyt peräkkäin kaksi iltavuoroa, perjantaina aamuvuoro ja pojan 8-vuotissynttärit, jotka järjestetään toiminnallisissa merkeissä työpaikan jumppasalissa ja lopuksi mennään uimaan. Tässä pitäisi keksiä jotain energiaa purkavaa ohjelmaa herkutteluiden väliin, joka uppoaa n. 6-10-vuotiaisiin pikkumiehiin, joita on n. 10-15, ja jotka pitäisi saada pysymään jonkinlaisessa hallinnassa. Au. 

Hyppynaruhyppely ei tule kysymykseen, koska mun luut ei kestä. :D 

Lauantaina on synttäreiden part 2, lähinnä aikuisemmalle väelle, toki muutamat lapsetkin mukaan mahtuu. Ne kekkerit alkaa vasta klo 15, koska mä olen ilmoittautunut aamupäivällä tunnin basic spinningiin ja sitä seuraavaan reilu 2h maratonspinningiin. Pyöräilyä luvassa siis klo 10-13:15. Oijoijoi. 

Sunnuntaista alkaakin sitten taas yhden vapaan jäljiltä työviikko, joka päättyy vasta torstaina kuuden päivän vapaisiin. Niitä odotellessa!



1 kommentti:

Kommentoi. Anna ehdotuksia. Neuvo. Kritisoi. Kysy. Kehu. Hauku.