maanantai 25. helmikuuta 2013

Oivalluksia ja priorisointia


Viikonloppu oli aivan mahtava. Sain vieraakseni hyvän, rakkaan ja ihanan ystäväni Jyväskylästä sekä hänen neljä lastaan. Miehelle suosittelin lämpimästi vapaaviikonloppua kotipaikkakunnallaan ja hän tarttui tarjoukseen. Perjantai-iltana parannettiin maailma, kasvatettiin omia henkisiä pääomiamme, kilistettiin pari maltillista lasia kuohuvaa ja rasvattiin kädet.

Ainoa oikea tyyli käsirasvan levittämiselle on kuvankaltainen. -->

Ystävän ja lasten kanssa käytiin ulkoilemassa ja paistamassa nuotiolla makkaraa. Kiipeltiin lapset kiipeili. Myöhemmin illalla herkuteltiin. Puhuttiin. Naurettiin ja saunottiin. Umpiväsyneinä kikatettiin, aivan kuin viisitoista vuotta sitten. Oivallettiin yhdessä muutama tärkeä asia ystävyydestä ja sen kasvamisesta elämäntilanteiden mukana, joka on jäänyt meillä viime vuosina täysin huomioimatta.

Sunnuntaina ulkoiltiin lisää. Lapset luisteli ja me hassuteltiin kentänlaidalla. Joka vuotinen lumienkelikin tuli tehdyksi. 


 Aivan ihana, ystävyyssuhdetta hoitanut, touhukas viikonloppu takana, vaikka treenattua ei tullutkaan. Voimaannuttavaa ja ah, niin tarpeellista silti. <3

***

Tänään minä uin tänään edellisen postauksen pikkukalojen tapaan kanssa eräänlaisessa lammikossa. Hikilammikossa. Parin kehnomman (kiireisen) viikon jälkeen pääsin tänään prospinningiin + cardiospinningiin. Vajaa pari tuntia, 900kcal ja keskisyke jossain 150 tuntumassa. Ai että miten ihana fiilis! <3 

Vähän täpärälle meni  kyllä salille ehtiminen tänäänkin, sillä käytiin juuri sitä ennen ostoksilla miehen kanssa. Meillä alkaa vihdoin ja viimein toisen wc:n uudistamisprojekti, joten tänään ostoslistalla oli wc-istuin, hana, tapettia, maalia, välitilanlaattaa ja sen sellaista. Huomenna trippi Ikeaan (hevosen)lihapullille ja kalusteet mukaan.

Lähestulkoon lupasin viedä lapsen tiistai-iltana penkkiurheilun pariin (kun HPK ottaa turpaan JYPiltä), mutta onneksi sainkin varattua pojalle hiihtokoulua huomiselle illalle Hyvinkään Sveitsiin, niin pysytään poissa penkkiurheilun parista. Eikä mun tarvitse katsoa jääkiekkoa. :D Lauta siis kainaloon ja rinteeseen opettelemaan lumilautailun saloja. Mä käyn asennuttamassa samalla reissulla siteet miehen tyttären uusiin suksiin, ja kohta lasketaan mäkeä koko perhe.

***

Viime viikolla kovasti rassanneeseen työasiaankin tuli välirauha tai jonkinlainen päätös. En ottanut tarjottua paikkaa vastaan. Jäämällä omaan paikkaan menetän palkassa merkittävän määrän euroja kuukaudessa, mutta saan pitää kertyneet lomani, vakituisen työsuhteeni ja jotenkin se vaan tuntui oikeammalta jäädä. Ilmeisesti tykkään kuitenkin työstäni kokolailla paljon, kaikesta stressitekijästä huolimatta.

***

Viikon treenit tulee menemään päin honkia, tiedän sen jo nyt. Wc-remontti tulee syömään aikaa ja resursseja, mutta lopputulos varmasti palkitsee. Nyt on pakko priorisoida, koska kovin montaa viikkoa ei jaksa yhden wc:n varassa elää.  Vielä pari päivää vapaata ja sitten taas kuudeksi perättäiseksi päiväksi töihin.

***

Ps. Jos joku haluaa testattavaksi Oral-B:n huippuhyvää hammastahnaa, niin Buzzailen myös sitä. Näytepakkauksia on jaossa. ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoi. Anna ehdotuksia. Neuvo. Kritisoi. Kysy. Kehu. Hauku.