maanantai 25. helmikuuta 2013

Pikkuiset omega-3 kalat lammessa ui...

Sain Buzzattavakseni Möllerin Omega- 3 Pikkukalat- valmistetta, joka on hyvänmakuinen kalaöljyvalmiste koko perheelle. Erityisesti minua ilahdutti "uutinen", että  Möllerin nettisivujen mukaan kyseinen kalaöljyvalmiste sopii myös kala-allergikoille, koska yleensä olen joutunut vastaavanlaiset välttämään, tai ainakin vahvasti olettanut, ettei ne kala-allergisille sovi. Rohkenin siis kokeilla ja hei, olen yhä hengissä. :)

Tuote sisältää 400mg Omega 3- rasvahappoja ja sen lisäksi vielä 10µg d-vitamiinia. Hyvä pläjäys terveydelle tarpeellisia ainesosia hyvänmakuisessa ja helposti otettavassa muodossa. Ja mikä parasta, näitä on myös lasten miellyttävä ottaa. Nam. Kokeilkaa vaikka.

Lisäinfoa täältä: Möller Omega-3 Pikkukalat.

 
Jos jolle kulle buzzaus ei ole tuttua, niin se on niin sanottua "Word of mouth"-markkinointia, tarkoituksena on erilaisten kampanjoiden kautta antaa buzzadoreille erilaisia tuotteita kokeiltavaksi, buzzadorit sitten kertovat tuotteista edelleen - sukulaisille, ystäville, työkavereille, harrastuskavereille jne. Tuotteita on laidasta laitaan.
Mikäli sinäkin kiinnostuit voit liittyä mukaan buzzaajien iloiseen joukkoon! :) Buzzadorina saat mahdollisuuden päästä testaamaan uusia tuotteita ja palveluita ilmaiseksi, sekä kertoa ystävillesi niistä. Useimmissa kampanjoissa myös ystäväsi saavat mahdollisuuden päästä osallistumaan tuotteiden ja palveluiden testaamiseen.
Se kuinka nopeasti pääset ensimmäiseen kampanjaan mukaan, riippuu siitä kuinka hyvin sovit kampanjan kohderyhmään, jonka asiakas on määrittänyt.
Kun sovit kampanjan kohderyhmään, saat tietoa kampanjasta sähköpostitse. Sitten pääset valitsemaan haluatko osallistua kampanjaan, vai etkö halua.
Seuraa tätä linkkiä rekisteröityäksesi Buzzadoriksi. 

<a href=https://www.buzzador.com/buzzador/index.php?file=u-signup&lang=FI&refstr=Devis>https://www.buzzador.com/buzzador/index.php?file=u-signup&lang=FI&refstr=Devis</a> 

Seuraamalla tätä linkkiä ilmenee, että minä olen kutsunut sinut mukaan (minun buzzador-käyttäjätunnukseni on Devis):
 
 
 
 
Jos haluat tutustua Buzzadorien toimintaan ennen liittymistäsi klikkaa tästä:
 
 

1 kommentti:

  1. Meil muksut tykkää sikana mut mulla tuli ihan yökkäys ja jouduin sylkemään pois :D Jää jatkossakin siis lasten syötäväksi meillä kalaset, mikä on toki hyvä kun muksut ei suostu kalaa syömään mut ite ahmin kyl sitä itteään :D

    VastaaPoista

Kommentoi. Anna ehdotuksia. Neuvo. Kritisoi. Kysy. Kehu. Hauku.