perjantai 14. kesäkuuta 2013

Huomenna!

Forssan Suvi-illan lähtölaukaus pamahtaa huomenna klo 16. Kaikenmoisien mutkien jälkeen näyttää siltä, että startataan ja juostaan yhdessä hyvän ystävän kanssa. niobe !

Etävalmentajan ohjeiden mukaan suunnilleen on treenattu. Tosi kevyesti siis jo tällä viikolla.  Viikon salitreenit jätin suosiolla väliin, koska en halua olla jumissa lauantaina mistään. Keskiviikkona oltiin työporukan kanssa seinäkiipeilemässä ja se oli kyllä melko kokonaisvaltainen lihaskuntotreeni sekin. Ainakin kädet, yläselkä ja vatsat tuntuu yhä jonkin verran.

Sää Forssassa näyttää ilmatieteenlaitoksen mukaan ihan kohtuulliselta.


McMillan arveli laskurinsa mukaan vitosen ajan perusteella tällaista loppuaikaa: Vitonen on tosin hyvin lyhyt matka arvioida loppuaikaa, mutta melko lähelle McMillan muistaakseni aiempinakin kertoina osui.

Ja 2:10 rannekke lähtee mukaan. Varmuuden vuoksi taskuun sujahtanee myös 2:05 ja 2:15 rannekkeet.  Katsotaan sitten, mihin rahkeet riittää, vai tuleeko nolo floppi. Voi aivan hyvin tulla!

Kesän muista suunnitelmista on varmistunut sen verran, että reilukerho (eli minä ja veljen vaimon pikkusisko) ilmoitti ilman lupaa veljen vaimon Finlandia Marathonin puolikkaalle syyskuussa.  Ensijärkytyksen jälkeen veljen vaimo kaivoi esiin puolimaraton läpi - ohjelman ja alkoi treenaamaan. Tasapuolisuuden nimissä lupasin lähteä itsekin. Lisäksi käydään samaisen veljen vaimon kanssa testaamassa Oulun Extreme Run.

Huomenna siis juostaan. Lähtövalmistelut on aivan vaiheessa. En edes ole miettinyt missä vaatteissa juoksen. Nestetankkausta varten ostin vähän mehua ja kivennäisvettä (mun ongelma on, että juon yleensä vettä liian vähän ja liian paljon kahvia) ja hiilareita tankkasin tänä aamuna tupla-patukalla. Niinkuin nyt puolikkaalle pitäisi erikseen tankata hiilareita kovin paljoa, saati sitten tuplalla. Hyvä tekosyy nyt kuitenkin. :)  Tänään iltavuoro, runsaasti juomista, illalla kevyet venytykset, hyvät yöunet, hyvä puuroaamiainen ja huomenna pastalounas ja niillä mennään.

Vielä ehtii hyvin veikata loppuaikaa ja osallistua arvontaan! TÄÄLLÄ
Ja ihan hirmusesti saa jättää kommenttiboksiin kannustusviestejä. Josko niillä tulisi oma ennätys ja huippuparannus viime vuoteen. :)

9 kommenttia:

 1. Me niin rokataan. Viimeistään altaassa sit juoksun jälkeen Vesihelmessä? :)

  VastaaPoista
 2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 3. Niin paljon tsemppiä teille juoksuun!! Devis sä tuut sieltä uuden ennätyksen kera kotiin, ja reippaan ennätyksen vielä!! ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hirveesti kiitos luottamukesta, NinniM! <3 Toivottavasti ennätys tulee. Vaikka tää tuleekin vähän huonolla / lyhyellä valmistautumisella, niin pakko myöntää, että pettynyt olen, jos tulee huonommin juostua kuin edelliskerralla.

   Poista
 4. Kevyitä askelia teille kummallekin! Tsemppiä! :)

  VastaaPoista
 5. Löysinkin kivan blogin :) Tsemppiä sulle huomiseen juoksuun, toivottavasti menee hyvin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos käynnistä ja tervetuloa toistekin. Kiitokset tsempeistä, ne tulee tarpeeseen. <3

   Poista

Kommentoi. Anna ehdotuksia. Neuvo. Kritisoi. Kysy. Kehu. Hauku.