perjantai 9. elokuuta 2013

Kuuma, kostea, hikinen

Siinä eilisen päivän fiilikset.

Eilen aamulla sää näytti harmaalta ja vettäkin tuli. Suunnitelmissa oli hoidella muutama pikkumiehen kouluunlähtövalmisteluihin liittyvä asia kuntoon, eli käyttää koottavana pikkujätkän uusi fillari. Intopiukka pikkumies jo kyselikin, koska lähdetään lenkille. Minä, hän ja uusi pyörä. En tiedä onko aavistuksen epäreilua, jos toisella on alla 21-vaihteinen Crescent ja toisella Niken Pegasukset, joissa ei tähän mennessä ole löytynyt kuin yksi vaihde - se hidas?Muutamassa postauksessa aikaisemmin mainitsin järkyttävästä sokerihimosta, joka kesän aikana mieleeni on hiipinyt.  Viime viikolla kirjoitin Facebookkiin päivityksen, jossa lupasin olla niin monta päivää ilman sokeriherkkuja/karkkeja, kuin päivityksellä on tykkääjiä. Ja jos lipsahtaisin, tulisi lisää lakkopäiviä joka lipsahduksesta 10.  Päivityksestä tykättiin 79 kertaa ja maanantaina se alkoi. Nyt mennään siis päivää 5/79. Pää on ollut kipeänä, todennäköisesti sokerivierotusoireista, mutta muuten on mennyt ihan hyvin, palaamalla tuttuun ja turvalliseen puuro-rahka-kana-kasvis- ruokavalioon. Muutama päivä on siis takana ja tänään uskaltauduin vaa'alle. Vaaka oli lipsahtanut ensinnäkin aivan väärälle kymmenluvulle ja vielä reilun matkaa. Onneksi en tiedä, mitä se vaaka näytti esim. maanantaiaamuna viikonlopun särkänniemi/kylpylälomamättöjen jälkeen. Kesäkunnon sijasta keräsin siis kesäkiloja. Ehkä kinkku laitetaan sitten jouluksi kuntoon? Monnan tapaan elokuussa ei enää ihmeitä ehdi, mutta olkoon välitavoitteena syyskuinen Varsovan matka.

Eilen lähdin tavoittelemaan tavoitetta (ainiin, myös se Finlandiassa juoksu, mahdollisesti puolimaraton?) 11km hölkällä. Keli oli ihan kamala, nestettä meni lenkin aikana 8dl ja hikeä vuodatin varmaan litrakaupalla. Jokainen tositreenibloggaaja ottaa kuvan ennen lenkille lähtöä. Peilin kautta, tietenkin!


Lenkin puolivälin tienoilla sain melkein matkalle ihailijan mukaan.  Siinä ei silmä levännyt, muuten taas Hämeen Linnan maisemissa kyllä.  Lenkki itsessään tuntui taas siltä, että joku on voidellut pegasuksien pohjat tervalla. Syke paukutti taas liian korkealla ja vauhti oli hidastakin hitaampi.


 Lenkki päättyi salille ja jalat viimeisteltiin jalkatreenillä. Ihana PT-Pia on kyllä tehnyt taas sellaisen jalkaohjelman, että yhtäaikaa rakastan sitä (siis ohjelmaa) enemmän kuin mitään maailmassa ja vihaan vähintään yhtä tarmokkaasti.

Koska Polar on Jyväskylässä vierailemassa, saan jakaa nyt jalkatreenin sykekäppyrät, koska salillakin on nykyään mukana Garmin. Treenin keskivaiheen huiput tulee, kun tekee prässiä 20-25toistolla neljä sarjaa ja sen perään sjmv 15-20 toistoa neljä sarjaa 30sek. palautuksilla ja jatkaa perään pakarapotkuja ja lantionnostoa tangolla superina. Uh. Tykkään Rakastan!Tänään sitten iltavuoroon töihin. Nyt jos olis tosi reipas, niin ehtisi käydä pienen palauttavan lenkin. Painotetaan sitä jos olis - kohtaa...

Muistakaahan tykkäillä Facebook-sivusta. KLIK!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoi. Anna ehdotuksia. Neuvo. Kritisoi. Kysy. Kehu. Hauku.