tiistai 6. elokuuta 2013

Turtle on the run juoksi facebookkiin!

Nonniin.

Muutaman kuukauden kypsyttelyn jälkeen ajattelin säästää IRL- ystävät ja sukulaiset itsensäpaljastelulta ja keskittää blogiaiheiset päivitykset yhteen paikkaan. Kiitos, anteeksi ja olkaa hyvät.  Tästä lähtien facebookin kautta blogipäivityksistä tiedon saa ne, ketkä tykkää. Jos joku tykkää.

Facebook-Turtle on the run löytyy täältä.  Lisään vielä sivupalkkiin tykkäämistä helpottavan nappulan, jos osaan  kunhan ehdin.

Mitäs sitten muuta. Aiheita olisi mielessä vaikka mitä, mm. juoksemisen syvällistä filosofiaa, herkkuhiiren sokerivieroitusprojektia,  viime viikon ja viikonlopun treenikuulumisia ja vähän off topic- aiheestakin - nimittäin sosiaalisuudesta ja ystävyydestä.

Ainoa vaan, että aikaa ei ole - ainakaan enää melkein puoliltaöin aamuvuoroa edeltävänä iltana.

Nyt siis nukkumaan. Ilmassa tuoksuu aamuisin jo syksy, tuleva tokaluokkalainen laskee aamuja koulun alkuun  ja minä lupaan aktivoitua taas sekä blogin päivittämisessä sekä muiden blogien lukemisessa. Niin. Ja juoksemisessa kanssa...

Kuvituskuvana näkymä joka oli vastassa torstaiaamuna ennen kello seitsemää parkkipaikan takana. Kyllä. Hierasin pari kertaa silmiäni...
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoi. Anna ehdotuksia. Neuvo. Kritisoi. Kysy. Kehu. Hauku.