maanantai 6. elokuuta 2012

Lomaa odotellessa...


Nyt ei mene treenit putkeen. Kolmannen viikon peräkkäin Polar ilmoittaa, että harjoitusviikko vajaa.

Viime viikolla kävin tiistaina  tunnin spinningissä ja juoksemassa keskiviikkona. Loppuviikko meni miten sattuu, töissä lähinnä ja tietty RHCP:n huippuhyvää keikkaa kuunnellen. Toisaalta, pari tuntia hytkymistä saattoi mennä treenistä kanssa. Tässä vasta lämmiteltiin, enemmänkin irroteltiin ennen kuin Ratinan stadionilta poistuttiin kohti kotia.Mukaan mahtui myös ystävän kolmekymppiset, jotka juhlin nätisti alkoholitonta siideriä nautiskellen. Silti viikonloppuna kertyi järkyttävä määrä univelkaa ja eilen en vaan jaksanut lähteä salille enkä lenkille. Toisaalta, kroppaakin pitää kuunnella ja koska eilen tuntui väsyneeltä, niin tuntui väsyneeltä. Olo ei piristynty edes tunnin päiväunilla, niin minkäs teet.

Viikko kuvina näyttää jotakuinkin tältä:


Tänään vietän vapaapäivää jonka aloitin nukkumalla univelkaa pois. Heräsin joskus klo 11 jälkeen. Pojan kanssa sovittiin tekevämme jotain kivaa. Se ei kuulema ole siivoamista, koska 7-vuotiaan mielestä se ei ole kivaa. No. Ei siitä erityisemmin välitä 30-vuotias äitikään, mutta vähän kai olisi pakko?

Kesälomaa odotan kuin kuuta nousevaa. Loman alkuun on vielä 3 iltavuoroa ja 2 aamuvuoroa. Kyllä. Lasken päiviä. Turnauskestävyys alkaa olemaan jo vähän melko heikolla. Vielä viimeinen puristus, niin saa kaksi viikkoa chillailla. Parasta lomassa on, että mulla ei ole kertakaikkiaan minkäänlaisia lomasuunnitelmia. Ainoastaan kävellä puolitoista kilometriä aamulla koululle ja takaisin kotiin ja iltapäivällä sama homma, sillä esikoiseni, joka on myös kuopukseni, aloittaa koulun lomani aikana. Siinä minun kesälomani ykkösprioriteetti, tukea lasta koulutien alkutaipaleella. Nyyh.

Nyt kuitenkin täytyy skarpaantua treenaamisessakin ja tänään on jo PAKKO PÄÄSTÄ salille.
Vaihtoehtona on Body Pump ja Sh'bam (ja Combat?)  tai Pro Spinning.  Lihaskuntoa en ole tehnyt viikkokausiin, ja tuntuu että valun kohta viemäristä joten ehkä kallistun Body Pumpin suuntaan.


1 kommentti:

  1. Heiheii! Mulla on sulle haaste! :)
    Käy tsekkaamassa: http://monnatreenaa.blogspot.fi/

    VastaaPoista

Kommentoi. Anna ehdotuksia. Neuvo. Kritisoi. Kysy. Kehu. Hauku.