sunnuntai 19. elokuuta 2012

Räjäytät mun pään!

Takana aivan mahtava viikonloppu, aivan huippuseurassa. Treenattu ei ole sanan varsinaisessa merkityksessä, mutta täti on silti huhkinut!

Perjantaina hain puolimatkasta veljentyttäret, joiden kanssa touhuillessa on mennyt viikonloppu. Mentiin puistoon ja muistin taas, miksi lapsena oli niin jäätävän rautaiset vatsalihakset aina. Salaisuus on keinussa! Lapsen kanssa pitäisi selvästi enemmän puistoilla ja keinua! Tosin, noteerasin myös, että nykyään keinut tehdään ilmeisesti jostain kottikärryn renkaista, niin pieniltä ne tuntui!

Lauantaina seurattiin pojan naperofutispeliä, haettiin karkkipäivän herkut ja tultiin kotiin. Ihana Niobe kävi tyttärensä kanssa aikaa viettämässä. Lakattiin kynsiä. <3

Yllättävästi yhtäkkiä vapautui lippuja myyntiin, joten veljentyttärien kanssa illaksi lilat luomiin, punat huuliin ja Verkatehtaalle katsomaan Robinia! IIIIK! Myös oma poika oli aivan innoissaan. 


Robin oli tietty IhQ! IIK! <3


Lapset otti ilon irti koko keikan ajan. Pätkät ei tietenkään ihmismassan takaa seisomapaikoilta nähneet mitään, joten nostaa piti. 1½ tuntia kun vuoronperään nosteli 15-30kg painavia ihmispunnuksia, niin tiesi nostaneensa. Olin aivan hiestä märkä. Sen ajan, kun en jaksanut lapsia nostella, ne joras täysiä ja mä yritin saada riemun tallennettua videolle. Vähän epämääräisellä menestyksellä tosin.

Illalla olisi tarkoitus tehdä kympin lenkki. Ensi viikolla myös pitää yrittää palata ruotuun ruokavalion kanssa. Hiilareita on mennyt aivan tolkuttomat määrät. Viikonloppuna pastaa, karkkia ja vohveleita. Yrp! Aamupalaksi kiskaisin riisimuroja ja banaania. Hävettää tunnustaakin. :) Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoi. Anna ehdotuksia. Neuvo. Kritisoi. Kysy. Kehu. Hauku.