tiistai 14. elokuuta 2012

Lomalla viimeinkin!Nyt olen lomalla viimeinkin.

Garmin on jotenkin jumissa, eikä anna syöttää manuaalisesti toimintoja kalenteriin. Ei ole antanut viikkoihin syöttää. Ei ole siis luvassa viikkoyhteenvetoja. Ei sillä, ei niissä paljoa yhteen vedettävää olisikaan. Viime viikko jäi taas reippaaseen 3h ja Polar ilmoitti neljännen kerran peräkkäin harjoitusviikon olevan vajaa. Viime viikolla tuli siis käytyä maanantaina Body Pumpissa ja Sh'bamissa ja perjantaina 35min  Cardio Spinningissä ja Body Pumpissa. Tarkoitus oli mennä salille / lenkille sunnuntaina, mutta elomessuilu ja tivolihuvit perheen kanssa voitti. Lauantaillekin oli töiden lisäksi joku muu hyvä tekosyy. Sunnuntaina sentään perheen kanssa tutustuttiin pojan koulureittiin, 2,8km hidasta kävelyä.

Ensimmäinen lomaviikko alkoi sentään onneksi hieman reippaammin. Eilen kävin perinteisesti Body Pumpissa, jossa pääsin vihdoin taukoa edeltäneisiin painoihin, joskin olkapää-biisissä olen jo niin finaalissa, että viimeiset pystypunnerrukset on aina ihan silkkaa tuskaa.  Samoin punnerrukset tökkii taas ja edelleen. Ei pysty, ei kykene. Sen jälkeen rento 45min tanssillinen Sh'bam ja sen perään oikeasti kevyttä hölkkää (mies KÄVELI vieressä) 5km matkan verran. No, olipahan ainakin juoksuohjelman mukaista KEVYTTÄ juoksua. Keskisyke 64% maksimista, kaloreita 357kcal.  Eilen yhteensä 2:40 ja 1115kcal.

Tänään oli suuri päivä esikoiselleni joka on myös kuopukseni. Tänään hänestä tuli koululainen. Ja äidin on pakko tunnustaa olevansa jo melko vanha, jos kerta lapsikin on jo koululainen.

Aamun täpinätunnelmia vähän kuvina:


Koska olen lomalla, en ota stressiä mistään. En edes siitä, etten vielä tiedä menenkö tänään spinningiin vai olenko kotona. Ehtiihän sitä miettiä myöhemminkin, ja voihan sitä olla kotonakin.

Eilen otin noloja kuvia itsestäni alusvaatteisillani, jotta on vertailupohjaa menneeseen ja tulevaan. Ei se nyt niin pahalta näyttänyt, että treenistä pitäisi stressiä ottaa. Näyttää joka tapauksessa paremmalta, kuin koskaan ikinä ennen, vaikka päällä onkin repsahtaneen ruokavalion tuottama hiilarihöttöturvotus. Sen tiedän, että huomenna menen nautiskelemaan valmistujaislahjaksi saamaani kasvohoitoa pitkällä hieronnalla. Siinäpä sitä onkin hoitamista. Mun naamassa nimittäin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoi. Anna ehdotuksia. Neuvo. Kritisoi. Kysy. Kehu. Hauku.