torstai 30. elokuuta 2012

Katoa Kaktus!

Kaktus kurkussa ei ole kasvanut, joskaan ei liioin lähtenyt poiskaan. Raahauduin siispä tänään salille. Lähestulkoon ja miltei jo peruin varatut tunnit, mutta menin kuitenkin. Pakko tunnustaa, että vähän pakottamisen meininkiä oli lähdössä, jotenkin on puolikuntoinen olo kuitenkin. Varattuna oli siis 45min spinning, 45min kahvakuula ja 45min sh'bam. Illan viimeisen sh'bamin jätin kuitenkin väliin, koska sain ihanan ihanan puhelun ja poikakin oli yksin kotona.

Puhelin oli mukana siltä varalta, jos kotona tulee 7½- vuotiaalla joku massiivinen kriisi, että pystyn siihen reagoimaan, joten tuli napattua pari fiilistelykuvaakin siinä tuntien alkua odotellessa.

Spinning tuntui kuitenkin ihan hyvältä. Sykkeet oli yllättävän alhaalla, (epäilen vähän neppareiden olevan fairypesun tarpeessa) 45min basic-spinningin harjoitusvaikutus on Polarin mukaan "kunto & rasvanpolttokyky parantumassa"  ja keskisyke 45min tunnille 123, maksimin ollessa 165. Joko lepo on tehnyt ihmeitä, tai sitten sykemittari sekoilee. Epäilen jälkimmäistä.

Salille oli tullut uusia, "hienostelupainoja", joita ohjaaja "Jarski" vähän karsasti. Luulen, että joku muukin näitä vähän karsastaisi. Itselleni ne sopi kyllä, koska 4kg on liian kevyt, ja kuitenkin 8kg liian raskas joihinkin liikkeisiin, kun esim. yhden käden heilautuksiin liian kevyt. 12kg taas tuntuu yhden käden heilautuksiin vähän turhan raskaalta. Nyt pitäisi ainakin löytyä sopiva kuula liikkeeseen kuin liikkeeseen.

 Kahvakuulatunnin osalta sykkeet näytti jo paremmalta. Harjoitusvaikutus oli "kunto- ja maksimisuorituskyky parantumassa". Keskisyke 140 ja maksimi 174.

Puhelu, jonka sain sen sijaan liittyi juoksuun ja Espoon Rantamaratoniin, johon en ole vieläkään ilmoittautunut. Syystä, että ole vieläkään juossut. Nyt näyttäisi siltä, että ehkä saattaisin saada seuraa juoksun ajaksi eräästä itselleni erittäin tärkeästä ystävästä. Se olisi aivan huippusupermahtavaa!

Lupaan pyhästi, että viikonlopun aikana käyn AINAKIN kahdella lenkillä ENKÄ sairastu pahemmin. Tämä sairastelu oli nyt tässä, olihan se? Oli oli! Näyttää siltä, että flunssaa on paljon liikkeellä. Onko tauti jo yllättänyt ja mitkä on parhaat tropit syysflunssan nujertamiseen? Itse suosin äidin tekemää viinimarjamehua lämpöisenä. Sillä ei ole väliä, kuka äiti sen on tehnyt, kunhan se on äidin tekemää. Itse juon siis omatekoista.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoi. Anna ehdotuksia. Neuvo. Kritisoi. Kysy. Kehu. Hauku.