perjantai 8. maaliskuuta 2013

Muodonmuutoksia

Niinhän siinä kävi, kuten arvelinkin, että töiden, remontoinnin ja perheen lisäksi ei enää jää aikaa salilla käymiseen/treenaamiseen muuten. No. Näillä on nyt mentävä.  Wc kuitenkin koki melkoisen muodonmuutoksen, vai mitä te sanotte? Omin pikku kätösin yhdessä miehen kanssa homma suunniteltiin ja toteutettiin.

Listahommia vaille valmiina...
Muodonmuutoksen on kokenut myös tämä bloggaaja. Maanantai iltana revin kirjaimellisesti tukan päästä.


Ja arvatkaa miltä tuntuu 1½ kk jalkatreenitauon jälkeen reisissä ja takamuksissa? No löllöltä tuntuu. Ja arvatkaa miltä näyttää keskivartalo 1½ viikon mätänmitäkäsiinisaankuneipääsesalillekaan - koska remontti - lipsumisen jälkeen? Yh!

Ja entäs mitä sitten tapahtuukaan? No sitten tulee tietenkin tukkoinen olo, kurkkukipu ja kuume. Äääh!

No. Ei auta. Paranneltava on ja levättävä vähän lisää.  Ehkä sitä jo ensi viikolla pääsee jo normaalielämän ja treenin syrjään kiinni. Muuten elämä (lähinnä työasiat) on melkoisen myllerryksen kourissa.

***

Ensi viikolla vietetään parisuhteemme viisivuotispäivää ja neljättä hääpäivää. Loppukuusta mies täyttää kolmekymmentäkahdeksan vuotta.

Meillä on jo useampana vuonna ollut tapana tehdä yksi kahdenkeskinen reissu yhdessä. Vuonna 2009 rantalomailtiin viikko Bulgariassa, 2011 oltiin yhdessä  syyskuun alussa Krakovassa. Syksyllä 2012 käytiin yhdessä minilomalla Riikassa. Toissa syksynä oltiin tosiaan Krakovassa viisi päivää ja ihastuttiin kovasti Puolaan ja slaavilaiseen kulttuuriin. Haltioiduttiin kahviloissa lojumalla ja vanhan kaupungin rakennuksia ja toisen maailmansodan aikaisia kauheuksia katsellen.  Kamala kaiho on sen jälkeen ollut päästä takaisin Puolaan. Siispä varasin eilen hääpäivälahjaksi ja syntymäpäivälahjaksi yllärinä miehelle meille pitkän viikonlopun Varsovaan syyskuun loppupuoleksi. En malta odottaa!Lisäksi kesälle on suunnitteilla koko perheen (?) trippi Rovaniemelle sukuloimaan sekä Ilosaarirockiin Joensuuhun miehen ja kavereiden kanssa rockailemaan.

Ehkä tämä tästä, ainakin kaikenlaista jännää on tulossa. Nyt peitto korviin ja lepäämään vähän lisää.

***

Ai niin!

 Hyvää naistenpäivää, naiset!

1 kommentti:

  1. Mahtavalta kuulostaa toi Varsova!
    Jaksaa, kun on mitä odottaa!! :))

    VastaaPoista

Kommentoi. Anna ehdotuksia. Neuvo. Kritisoi. Kysy. Kehu. Hauku.