perjantai 22. maaliskuuta 2013

Pikkukaloista ja hyvistä rasvoista

Olen pojan kanssa nyt Buzzannut (eli testannut ja suositellut) Möller Omega 3- pikkukalat kalaöljyvalmistetta.


Möller Omega 3- pikkukalat on hyvänmakuinen kalaöljy - D-vitamiinivalmiste. Mausta toki jokainen voi olla montaa mieltä. Itse olen sitä mieltä, ettei niitä nyt karkin korvikkeena söisi, mutta alas menevät ihan kivuttomasti. Poika taas ensin tykkäsi ja sitten ei tykännyt, mutta suhteellisen pienellä purnaamisella nielaisee pikkukalansa.

En tiedä onko pikkumiehen virta nyt pikkukalojen ansiota, mutta sitähän on riittänyt. :D Perheemme kolmesta vakituisesta asukkaasta influenssan sairasti rajuna mies, minä lievänä ja poika ei ollenkaan. Liekö pikkukalojen ansiota sekin, tiedä sitä? (Mies ei pikkukaloihin koskenut :))

Itse olen kala-allergikkona erityisen tyytyväinen siitä, että tämä kalaöljyvalmiste ei aiheuttanut minkäänlaisia oireita! Aion ehdottomasti jatkossakin käyttää Möllerin kalaöljyvalmisteita, koska tuntuvat sopivan.

Suosittelen kokeilemaan. Kaikkihan sen tietää, miten tärkeää olisi saada hyviä rasvoja ja d-vitamiinia!

 
Jos jolle kulle buzzaus ei ole tuttua, niin se on niin sanottua "Word of mouth"-markkinointia, tarkoituksena on erilaisten kampanjoiden kautta antaa buzzadoreille erilaisia tuotteita kokeiltavaksi, buzzadorit sitten kertovat tuotteista edelleen - sukulaisille, ystäville, työkavereille, harrastuskavereille jne. Tuotteita on laidasta laitaan.
Mikäli sinäkin kiinnostuit voit liittyä mukaan buzzaajien iloiseen joukkoon! :) Buzzadorina saat mahdollisuuden päästä testaamaan uusia tuotteita ja palveluita ilmaiseksi, sekä kertoa ystävillesi niistä. Useimmissa kampanjoissa myös ystäväsi saavat mahdollisuuden päästä osallistumaan tuotteiden ja palveluiden testaamiseen.
Se kuinka nopeasti pääset ensimmäiseen kampanjaan mukaan, riippuu siitä kuinka hyvin sovit kampanjan kohderyhmään, jonka asiakas on määrittänyt.
Kun sovit kampanjan kohderyhmään, saat tietoa kampanjasta sähköpostitse. Sitten pääset valitsemaan haluatko osallistua kampanjaan, vai etkö halua.
Seuraa tätä linkkiä rekisteröityäksesi Buzzadoriksi. 

<a href=https://www.buzzador.com/buzzador/index.php?file=u-signup&lang=FI&refstr=Devis>https://www.buzzador.com/buzzador/index.php?file=u-signup&lang=FI&refstr=Devis</a> 

Seuraamalla tätä linkkiä ilmenee, että minä olen kutsunut sinut mukaan (minun buzzador-käyttäjätunnukseni on Devis):


(Tämä viesti sisältää Buzzausta. Buzzador-linkki.)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoi. Anna ehdotuksia. Neuvo. Kritisoi. Kysy. Kehu. Hauku.