tiistai 26. maaliskuuta 2013

Parin tunnin polkeminen, vitosen juoksulenkki ja kaikkea kivaa uutta

Eilen kävin polkemassa tutuksi tulleen pyöräilycombon. Tunnin Prospinningin + 45min Cardiospinningin.
Pari tuntia yhteensä alkuodotteluineen ja väliaikoineen. Oli aika jees ja sen jälkeen Banana-aroma palkkarikin maistui lähes taivaalliselta.

Tänään mietin ensin jalkatreeniä salilla. Sitten katsoin kuitenkin ikkunasta ulos ja kaivoin esiin lenkkarit.

Long time, no see.

Rikoo on riskillä ruma.

Edellisen kerran on lenkkarit ollut jalassa (matolla juoksemista lukuunottamatta) lenkin merkeissä siis Espoon Rantamaratonilla. Mitä siitä nyt on, puoli vuotta sitten. Arvaatte varmaan, miten ihanaa oli ja juoksu rullasi? Not. Takkuista ja tahmaista oli. Jalat ei todellakaan toiminut ja sykkeet oli satabiljoonaa yli satabiljoonaa. Tosin, saattoihan se eilinen parituntinen polkeminenkin vielä vähän painaa reisissä... No, tästä se taas lähtee. Nollasta. Ties monennenko kerran tämän juoksijan "uran" aikana...

Kotiin päästyäni hain postilaatikosta parit uudet silmälasit. Vielä en tiedä, pidänkö molemmat, vain toiset (kummat?) vai palautanko kumpaisetkin.Juuri ja juuri ennen kuin olin siirtymässä kohti saunaa soi ovikello. Siellähän oli nuori kuriirimies tuomassa sportsdirectin pakettia. Kaikkea kivaa tuli!
Niinkuin esim. uusi, isompi treenikassi, Reebokin Easytone-kengät, urheiluliivit, Addun hupparitakki (silmälasikuvissa), shortsit, juomapulloja ja kaikenlaista muullekin perheelle.Nyt kuitenkin kupillinen kahvia napaan ja sairaalanmäelle kohti iltavuoroa.
3 kommenttia:

 1. Mitkä kehykset nuo isommat on? Tosi kivan näköiset!

  VastaaPoista
 2. Hei, mikä malli toi sun sykemittari on ja ootko ollut tyytyväineniihen. Olen hankkimassa uutta ja siksi kyselen.

  VastaaPoista
 3. Emmi: Noi isommat on Björn Borgin kehykset, tilattu Lenswayltä. Nämä: http://www.lensway.fi/bb51-frame-2040

  Anonyymi: Sykemittari on jo muutaman (kohta kolme?) vuoden vanha Polar Ft60. Tykännyt olen itse mittarista juu ja vallan moitteetta toiminutkin. Paristo kelloon on vaihdettu kerran, sykelähettimeen kai kerran myös ja kerran olen uusinut pehmeän sykevyön. Lisävartusteena saa GPS-podin (en tykännyt, koska se on tosi iso ja raskas) ja Flowlinkin, jolla saa datat Polarin sovellukseen (en tykännyt, musta se oli sekava...)

  Toimintoja riittää peruskäyttäjälle ja vähän "hifistelijällekin". On harjoitusohjelmaa palautteineen ja suosituksineen sekä kuntotestiä. Ja tosiaan, yhteensopivia lisävarusteita löytyy kyllä. En varmaan jatkossakaan hanki tämän "karvalakimpaa" sykemittaria. Tosin, juoksuhommiin mulla on Garmin Forerunner 110. (Koska Garminin statistiikat ja gps vaan on niin parhaita! )

  VastaaPoista

Kommentoi. Anna ehdotuksia. Neuvo. Kritisoi. Kysy. Kehu. Hauku.