torstai 28. maaliskuuta 2013

Päivän kidutusväline: Kahvakuula

Oih.

Tänään tarjoutui mahdollisuus päästä Pian kahvakuulatunnille. Pia on siis se kirottu kiitetty PT, joka on tehnyt mulle sekä saliohjelmat että ruokavalion. Pia tekee PT:n hommia täysipäi(väi)sesti ja ohjaa vakkaritunteja muualla, mutta ei enää meidän salilla. (Nyyh.)

Tänään Pia kuitenkin oli tuuraamassa ja onneksi sain vihiä etukäteen. Sinne sitä oli siis mentävä Pian piiskaukseen lempeään ohjaukseen. Edelliskerta kahvakuulatunnilla oli enmuistamillon ja muutenkin on tässä ollut vähän heikoilla kantimilla tuo lihaskuntoharjoittelu, ainakin jalkojen osalta.

Tunti oli juuri sopivan napakka. Kamala. Ihana. Minuutin sarjoja, välissä lyhyt palautus. Sykkeet tapissa tunnin alusta loppuun. Mun tunnin keskisykkeeksi taisi kellottua jotain niinkin huikeaa kuin 158. Maksimit oli 211, jota hieman rohkenen epäillä. Sykemittariin vilkuillessa sarjojen lopuksi lukemat oli joka kerta siinä 170-180 välillä. Harjoitusvaikutus oli luonnollisesti maksimikestävyyden puolella. No. Ei sinne peekoota mentykään tekemään...

Peekoota tein sitten kahvakuulatuntia seuranneella puolen tunnin cardio spinning-tunnilla. Kahvakuula veti sen verran mehut, että keskisyke jäi maltillisesti 140 ja maksimitkin reilusti alle 170. Ei irronnut ei. Pukkarissa banana-aromat naamariin ja ilman kiirettä saunaan ja suihkuun.

Kotiin tullessa oli  A I V A N   J Ä R K Y T T Ä VÄ  nälkä.

Nälkä siirretty!

***

Tänään sain myös iloisen uutisen Buzzadorilta

www.maximsports.fi
Pääsen siis Buzzaamaan, eli testaamaan ja kertomaan mielipiteitäni ja kokemuksiani blogissani Maxim-tuoteperheestä, josta löytyy tuotteita tankkaamiseen, treenaamiseen ja palautumiseen. Tuskin maltan odottaa, että pääsen alkuun ja saan tuotteet testiin!

***
Loppukevennyksenä kuva, jonka näkeminen huvittaa joka kerta, kun kävelen riittävän väsyneenä työvuoron jälkeen kohti pukukoppeja.

Tervetuloa turvallisin mielin Kanta-Hämeen keskussairaalaan!
Noniin. Vitsit sikseen, vakavat asiat ja hoitohenkilökunta takuulla tekee parhaansa!


Pääsiäisen kunniaksi toivotan munat sulattavia treenejä. Kuka sen mitenkin haluaa ottaa...

5 kommenttia:

 1. Onnea uudesta yhteistyökumppanista! :) Ja hei kahvakuula on niin huippu!! Jee! Toivottavasti jäit koukkuun! ;)

  VastaaPoista
 2. Kahvakuula on siis kyllä jo ennestään tuttu kidutusväline ja kotoakin löytyy 6kg, 8kg ja 12kg joilla tulee ajoittain kotitreeniä tehtyä. Ei vaan tuo tuttu PT pidä yleensä tunteja siellä salilla missä käyn, niin siksi piti mainostaa erikseen harvinaista herkkua. Muiden ohjaajien tunneilla olen kyllä käynyt useamminkin. Tosin, nyt tosiaan sen pohjeluun murtuman jälkeen en...

  VastaaPoista
 3. Hahah, mäkin oon törmännyt tuohon tekstiin tuolla :D jaksaa aina naurattaa. Löysin sun blogin hiljattain ja jäin koukkuun! :) tsemiä treeneihin :)

  VastaaPoista
 4. ^ No hei siistiä, jollain muullakin on yhtä kiero huumorintaju kuin mulla!

  Tervetuloa! Nykäse joskus hihasta, jos satutaan törmäämään käytävillä, kun mitä ilmeisimmin ollaan saman talon leivissä, vai ymmärsinkö väärin?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan oikein ymmärsit! :) aloittelin siellä viime syksynä ensin harjoittelussa, mutta nyt oon marraskuusta saakka ollut oikeissa töissä :D hei oliskin hauska törmätä tuolla! Ja minuukin saa nykiä hihasta :)

   Poista

Kommentoi. Anna ehdotuksia. Neuvo. Kritisoi. Kysy. Kehu. Hauku.