tiistai 20. elokuuta 2013

Ihmiskokeita ja superjuttuja

Heippa vaan.

Onpa taas edellisestä kerrasta livahtanut luokattoman kauan. Ei sillä, että tässä nyt mitään kovin järisyttävää olisikaan tapahtunut. Juoksua (liian vähän), salia (just ohjelman mukaan!), vähän ryhmäpompintaa (saako tällä anteeksi puuttuneita juoksuja?) ja kaikenmaailman tylsiä työvelvotteita kotona ja kotitöissä. Kaappien tyhjentämistä kirpputoripöydän muodossa ja kaikenlaista pientä puuhaa.

Edellispostauksessa tosiaan testissä oli ensimäistä kertaa Hot Blood-treenilatari. Ei se nyt pahaa ole, mutta ei suurinta herkkuakaan. Jalat on pikku hiljaa alkaneet kesän hiljaiselon jälkeen tottumaan treeniin, eikä enää mene neljää-viittä päivää näissä fiiliksissä:

Jalkapäivästä selviää juoksukuntoon nyt jo ehkä kolmessa päivässä. Jei!

Salilla on nähty viikonloppuna häivähdys olkapäistä - valitettavasti kuvatodistetta siitä ei ole - ei se nyt niiiiiiin hyvin erottunut, mutta mies sanoi (mun mieliksi?) kanssa nähneensä. Juoksukunto alkaa ehkä aavistuksen löytymään (tai ainakin näin haluan itselleni uskotella) ja oikeastaan treeneissä on nyt aika hyvä kauhun tasapaino.

Se, mikä on erikoista on se, että nyt on takana 16 TÄYSIN herkutonta päivää ja se, mikä on nyt superia on dietti. Kyllä. Deviksen ihmiskokeessa vuorossa FitFarmin superdietti ja ryhmä 1, joka pudottaa alle 10kg. Ruokavalio ei juuri PT-Pian tekemästä paljoakaan poikkea, mutta onpahan muka vaihtelua, kun kana ja parsa ja kukkakaali lukee eri firman ruokavalio-ohjeessa.


Superdietti alkoi siis 12.8. ja takana nyt koko lailla eka viikko. Rebel kun olen, niin noudattelen etävalmentajan juoksuohjelmaa (ja tankkaan tarpeen mukaan enemmän hiilaria, ellei riitä - vielä on riittänyt), teen saliohjelmat luotto PT:n mukaan ja juon vääränmerkkistä lataria, aminohappoa ja proteiinia. Joka tapauksessa, 1,6kg on läskiä nestettä kadotettu nyt viikossa. Kesäkiloja on silti vielä.



...mutta tällä lähtenee lisää. Työpaikan aivan huippuihana kesätyttö toi lomalle ja takaisin opiskelemaan lähtiessään muille kakkua, mutta mä sain  yhden Bikini Challenge-kollegan kanssa ananasta. :D

Superia on myös treenin aikana nauttittava aminohapposotku. Herkullista?! Ai ei vai? Oikeasti, maku on parempi, kuin ulkonäkö.



Superia on myös turhakeripset. Ekat ikinä.





Ja supernolo pullistelukuva. Takana tunnin cardiospinnin ja selkä-hauis-vatsat eli kuminauhajumppa.

Valot on ja varjot kans!

Loppuviikon jumppaliikkeet selvinnee loppuviikosta. Joka kerta, kun kirjaan blogiin jonkinlaisen treenisuunnitelman, niin se menee enemmän tai vähemmän pieleen.

3 kommenttia:

  1. Voi vitsi, tästä tuli kyllä itselläkin inspiraatiota panna syömiset ruotuun!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oho! Inspiraatiota, täältä? Wow! Ei sillä, ammenna sitä toki niin paljon, kuin irti lähtee!

      Nyt menossa herkuton 20/79 ja superdietin toinen viikko lopuillaan. Aivan törkeästi tekee mieli kaikkia herkkuja, nameja, jätskiä you name it. Parhaiten himo talttuu, kun pakottautuu lenkille/salille. Sen jälkeen napostelufiilis on takuulla kadonnut.

      Tänään tein tosin harkitun lipsahduksen dietistä. Tein lapselle ruuaksi Mamma Deviksen - lihapullia (vähärasvaisesta naudanjauhelihasta, tietty!) joiden kylkeen tein kastikkeen, jonka sekaan rouhin kuivattuja sieniä. Omomomom. Söin annoksen itsekin, vaikkei se nyt just ruokavalioon istunutkaan. Onneksi lipsahdus oli kuitenkin tavallista peruskotiruokaa. Syntilistalle päätyi siis karkkien sijasta nyt vähän margariinia kastikkeen pohjasta, noin 1/5 purkki kermaviiliä, ehkä lusikallinen korppujauhoja ja puoli vehnäjauhoja ja loraus vähärasvaista ruokakermaa.

      Poista
  2. Hieno hauberi! Tosi piristävä teksti oli minustakin. :)

    VastaaPoista

Kommentoi. Anna ehdotuksia. Neuvo. Kritisoi. Kysy. Kehu. Hauku.