maanantai 2. heinäkuuta 2012

Kesäkuun yhteenveto ja puolivuosikatsaus

Kesäkuussa tuli kuluneeksi 6kk siitä, kun otin salijäsenyyden  Forever-kuntoklubille.

Kuluneen noin puolen vuoden aikana olen osallistunut 92 ryhmäliikuntatunnille. Garmin Connectiin on merkattu 141 toimintoa, yhteensä lähes 131h ajan.

Pidän tätä saavutuksena, koska en luonnostaan ole  koskaan ollut  erityisen aktiivinen liikkuja, ennemminkin aktiivinen liikunnan välttelijä. Puolen vuoden aikana liikunnasta on tullut osa elämää eikä aktiivista salilla käymistä enää voi laskea alkuinnostuksen piikkiin.

Tavoitteeni täyttää 30 vuotta paremmassa kunnossa, kuin koskaan todennäköisesti toteutuu, vaikka peilikuvassa onkin vielä vähän, tai aika paljonkin petraamista. Lihasta on kuitenkin tullut ja rasva varmaankin sen tieltä vähän väistynyt, koska painokin alkaa vitosella kutosen sijaan, vaikken erityisemmin nyt tarkkaile syömisiä. Pienellä (s)karppaamisella varmasti saisi vähän ylimääräistä höttöä vielä pois ja saavutetut edut paremmin esille.

Mielenkiintoista olisi ehkä tässä vaiheessa ottaa nyt uusi kehonkoostumusmittaus ja katsoa siitäkin, onko mitään tapahtunut, vaikka uskonkin siihen lähes yhtä paljon kuin taruolentoihin.

Kesäkuu kuitenkin vaihtui  heinäkuuksi  luultua vaatimattomamman liikuntasaldon merkeissä. Sairastelun aiheuttama tauko näkyi kuukauden totalissa, vaikka viimeiset kolme viikkoa olikin hyviä treeniviikkoja. Juokseminen on jostain syystä jäänyt vähiin ja sen suhteen pitäisi kyllä nyt kunnostautua, jos mielii syksymmällä puolikkaalle. Polar palkitsi taas tällä viikolla antamalla kolme tähteä, pokaalin ja kehumalla "loistavaa". Ensi viikon tavoitteena on treenata taas samaan malliin. Se onkin erittäin haasteellista, koska luvassa on kahden vapaan jälkeen 3 iltavuoroa, pitkä päivä ja aamu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoi. Anna ehdotuksia. Neuvo. Kritisoi. Kysy. Kehu. Hauku.