keskiviikko 4. heinäkuuta 2012

Kiukkupäivä Aulangolla ja vesipuistofiilistelyt

Eilen oli ihan jäätävä kiukkupäivä. Kaikki vaan otti päähän ja lujasti. Lapsen kännyn multimediasetukset takkuili ja muutenkin kaikki meni vaan pieleen ja ärsytti. Olin kuitenkin luvannut, että päivällä mennään rantakelien puutteessa Aulangolle plutaamaan, joten sinne mentiin. Plutaaminen rentoutti jonkin verran ja pahin terä kiukkuilultakin laantui.

Vesi on jotenkin miellyttävä elementti mulle. Uimisesta tykkään myös, mutta lasten kanssa käydessä on matkan uiminen jäänyt vähemmälle. Tykkään  siltikin kovasti ja lapsen riemun seuraaminen vesileikeissä on ehkä parasta koskaan. Nyt varsinkin, kun jopa pienin ja nuorin osaa uida alkeistyyleillä todistetusti 2 x 25m altaanmitan, niin voi jo itsekin vähän relata, eikä tarvitse enää olla jäykkänä jännityksestä jännittäen joka solulla ja pikkumiehen kanssa voi mennä jo hurjiinkin liukumäkiin. Viime vuoden syksyllä oltiin lapsen kanssa kolme yötä Jurmalassa ja lutrattiin kaksi päivää hotellin altaalla ja yksi päivä akvaparksissa, jossa oli toinen toistaan hurjempia vesiliukuja. Tykättiin molemmat. Tänä syksynä mennään Riikaan kaksin miehen kanssa ja aion kyllä yhden päivän viettä akvaparksissa silti, vaikkei mukana ole yhtäkään lasta.

Nyt ollaan menossa reilu parin viikon päästä Billundiin kaikkien kolmen lapsen kanssa ja majoituspaikkamme yhteydessä on vesipuisto. Välillä en tiedä, kummat on  tulevista vesileikeistä ja reissusta enemmän innoissaan, me aikuiset vai lapset? Billundissa käydään toki myös tsekkaamassa Legoland.

Kotimaan vesipuistoista pitää varmaan käydä kesän aikana testaamassa serena, jossa ei olla käyty aiemmin koskaan. Perhelippu näytti olevan 117,50€ viideltä hengeltä koko päiväksi, kun Aulangolla maksetaan 3h uintiajasta 46€ perhelipulla.

Eilisen "treenit" oli siis 3h lilluminen poreissa Aulangolla. Tarkoitus oli mennä illalla vielä kiukkujuoksulle, mutta päädyinkin tekemään vatsoja ja punnerruksia miehen kanssa olohuoneessa kotosalla eli ehkä 30min lihaskuntoa. Nyt on vapaapäivät vietetty ja pitää mennä taas töihin. Edessä 3x iltavuoro, pitkä päivä + aamu. En tiedä, miten sitä treenata ehtisi. Tai ehtisihän sitä, esimerkiksi nyt, kun NYT lähtisi.

Taidankin lähteä!

Edit. Lähdinkin. Sykkeet oli ihan omissa sfääreissään, samoin vauhti. Tai siis sitä ei ollut. Sen sijaan voin laittaa muistiin itselle, että auringonpaisteeseen, yli + 23 asteeseen, klo 11 lenkille lähtiessä kannattaa muistaa pari asiaa:

a) laittaa aurinkorasvaa

b) valita topin alle jotkut muut urheiluliivit, kuin Shock Absorberit.

Muuten käy näin:

Muutenkin kroppa tuntuu väsyneeltä. Ehkä olis syytä pitää pari lepopäivää, ettei ylikunto yllätä. Huomenna siis relaa, perjantaina työmatkapyöräilyt ja lauantaina töitä reilu 14h. Sunnuntaina sitten seuraavan kerran jotain tavoitteellisempaa. Ehkä spinning 35, pump ja vähän potkupalloa?

2 kommenttia:

  1. No sulle ylipäänsä tulee raitoja :P Mulla ei meinaa yhtään arska tarttua, ehkä kesän viimeisellä viikolla pikkuisen.. ja sit se lähtee viikossa pois. Terkuin tasaisen valkea...

    VastaaPoista
  2. No näemmä tänä vuonna tarttuu taas näin. Välillä tuntuu ettei tartu yhtään mitään, vaikka kuinka makais auringossa. Harmi vaan, ettei ole lomaa lojua enempää, sitä sais kivan värin.

    VastaaPoista

Kommentoi. Anna ehdotuksia. Neuvo. Kritisoi. Kysy. Kehu. Hauku.