lauantai 21. heinäkuuta 2012

"Max. suorityskyky parantumassa" T: Polar

Kävin eilen ulkoiluttamassa uusia Energeticsin treenivaatteita ja vein ne tavoistani poiketen yövuorojen välillä sykettä kohottavamman liikunnan pariin. Luvassa oli perinteinen perjantaipläjäys, eli Cardio Spinning 35' ja Body Pump.

Cardio Spinninginhän on tarkoituskin olla Basicia raskaampi, ns. vauhtikestävyystreeni. No sitä se varmasti olikin. Entuudestaan tuttuun tapaan, sykkeet pomppasi väsyneenä ihan omiin sfääreihinsä. 44 harjoitusalueella suoritetusta treeniminuutista 17min  meni sykealueella 3.  Maksimisyke oli 180 ja treenin keskisykekin humpsahti 142. Kaloreita meni 398kcal.

Perään Body Pump, joka meni melkolailla entiseen malliin. 398kcal, keskisyke 127 ja maksimi 164.

Body Pumpissa meinasin kesken pystypunnerruksen alkaa itkemään, koska tulin  katsoneeni itseäni peilistä ja näin siellä Isäni. Mieleeni tuli, mitä isäni ajattelisi, jos näkisi tyttärensä huhkivan levypainojen kanssa salilla. Isä olisi varmasti ylpeä, vaikka huhkisikin vain pienillä painoilla ja vain brändätyllä ryhmäpompintatunnilla.

Tuli kamala ikävä Isää.


Juoksemaankin pitäisi päästä mennä.

Jostain syystä nioben huono juoksukesä heijastaa omaankin juoksumotivaatioon. Tylsää treenata, kun ei ole treenikaveria virtuaalisesti, kenelle kehitystä raportoida ja kenen kehitystä seurata itsekin.  Jos alkukesästä meni 5km 29min, niin nyt ei kyllä varmasti menisi. Juoksukunto kun ei parane, kuin juoksemalla. Onneksi sentään on tullut tehtyä melko hyvin kaikenlaista muuta. Sitäpaitsi, (miespuolinen) kaveri kommentoi, että salilla vietetty laatuaika oman kehon parissa näkyy. Missä? Sitä en tullut kysyneeksi.

No. Tämä ja ensi viikko tulee olemaan treenien osalta hyvin vaatimattomia. Tällä viikolla toivuttiin bileistä ja ensi viikolla toivutaan alkuviikko Legoista.

1 kommentti:

  1. Isäsi on sinusta ylpeä, koska hän oli siellä salilla. Katsos, se on niin, että kun on oikein ikävä jotakuta, silloin hän on ihan lähellä.

    VastaaPoista

Kommentoi. Anna ehdotuksia. Neuvo. Kritisoi. Kysy. Kehu. Hauku.