keskiviikko 18. heinäkuuta 2012

Huh huh ja ohhoh!

Huh huh ja ohhoh - otsikon mukaisesti oli ehdottomasti yleisin facebookin tilapäivitys sunnuntaina kaveripiirissäni. 

Viikonloppuna vietettiin tosiaan 30-vuotissyntymäpäiviä. Ystäväni nioben kanssa aloitettiin jo perjantaina, pelattiin skippoa ja juotiin skumppaa. Vakaa aikomus oli mennä lauantaiaamuna salille.

No. Maisteltiin vielä hieman boolia ja valvottiin melkein kolmeen. Ei menty salille.

Lauantaina oli odotettu päivä ja ysäriteemalla varustetut juhlat edessä. Juhlapaikalle mentiin puolilta päivin ja hieman kahden jälkeen tuli ensimmäiset vieraat. Juuri ja juuri saatiin kaikki valmiiksi ennen sitä. Ihmeen hissukseen tipoitteli vieraita, mutta kyllä ne bileet siitä sitten käynnistyi.  Vieraita oli kaikkinensa kai jotain 25-30 väliltä ja suurin osa oli innoissaan teeman mukaan pukeutunut. Ne ketkä ei olleet löytäneet sopivia vaatteita, oli silti mukana innoissaan teemassa ja verestämässä nuoruusmuistoja.

Juhlapaikka oli tosi hyvä, mökkityylinen. Saunottiin, uitiin, juotiin, syötiin ja tanssittiin tunti tunnin jälkeen. Välillä jorattiin miehen bändin soittaman livemusiikin tahdissa ja välillä ysärimusiikkia soittavan DJ:n tahdissa. Illan päätteeksi vielä useamman tunnin saunamaraton ja lisää uintia...

Ja tanssia.
Tämä viimeinen jorauskuva on otettu klo 03:39. :D Kaverin kasvot plurrasin.

Oli tosi hyvät ja hauskat bileet. Väsymys on vaivannut koko alkuviikon ja siitä syystä treeneistäkään ei ole tullut kirjoitettua. Ei ole kyennyt tekemään mitään.  Ihania lahjojakin sain, vaikka kielsin mitään minulle ostamasta. Sain syötävää ja juotavaa juhliin (sitä olinkin toivonut, jos välttämättä pakko oli jotain ostaa), ihania tavarajuttuja ja aivan mahtavat lahjakortit sekä Oodin kolmekymppiselle. Lahjakortteja tuli Sokokselle ja Intersportiin ja sokerina pohjalla, iso elämyspuistopaketti Mikkelin Xon-elämyspuistoon x 2. Siellä on luvassa kaikkea jännää. Katapulttia / Benjihyppyä, megatrampoliinia ja jättikeinua ym. kivaa, hurjaa ja ihanaa. Harmi, ettei sinne enää tänä syksynä ehdi. No, onpahan keväälle odotettavaa!

Oodi kolmekymppiselle sisälsi sellaisia ylisanoja, että pääsi itku.

Ystäväni Joni oli kirjoittanut minusta näin:

 " Olet hauska, ystävällinen, iloinen, huumorintajuinen, kaunis ja ihana, urheilullinen, reipas, tomera, vastuuntuntoinen, älykäs, räväkkä, huomaavainen, päättäväinen, toimelias, rehti, nuorekas, temperamenttinen ja höpsö. Olen ylpeä saadessani kutsua sinua ystäväkseni. "

Kiitos, Joni. Niin mäkin sua.

Sniif ja nyyh. Mulla on kyllä aivan hurjan ihana posse ihania ihmisiä ympärilläni. Juuri omanlaisiansa, juuri täydellisiä jokainen. Aivan ihania.

Nojoo. Varsinaiseen aiheeseen palatakseni...

Viime viikko oli Polarin mukaan kuitenkin hyvä treeniviikko. Tavoitteet tuli saavutettua ja uusi ohjelma päivittyi kelloon. Nyt viikkotavoite on 5:45:00 ja tiedän jo nyt sanoa, että tällä viikolla harjoitusviikko jää auttamatta vajaaksi. Tähän mennessä en ole perjantain jälkeen tehnty mitään ja huomenna alkaa yövuorot. Yövuorojen aikaan treenaamisestahan kirjoitinkin juuri edellisten yövuorojen jälkeen.

Huomenna täytyy kuitenkin yrittää saada jotain aikaiseksi, ellei orastava kurkkukipu ylly. Viikonlopun saunomisella lienee osuutensa asiaan. Lenkkiä tai salia tai molempia suunnittelen huomiselle. Zombihoitajan valvominen loppuu sunnuntai aamuna ja sunnuntain ja maanantain välisenä yönä lähdetäänkin kohti Helsinkiä, Billundia ja Legolandia. Ensi viikolla olisi myös Hämeenlinnan kaupunkimaraton, jonne aion mennä kympille. Valmistautunut en ole, mutta vaikka menisi puolitoistatuntia sitä kymppiä juostessa, niin sinne mennään. En lähde tavoittelemaan parempaa aikaa, kuin viime vuonna, vaan endorfiineja juoksutapahtumasta ja motivaatiota treenata paremmin syksyn tapahtumiin...

1 kommentti:

Kommentoi. Anna ehdotuksia. Neuvo. Kritisoi. Kysy. Kehu. Hauku.