torstai 25. lokakuuta 2012

Hiki pintaan!


Jottei aihe lipsahtaisi ihan pois treenaamisen alueelta, niin laitetaan kevennykseksi biisi, joka jäi eiliseltä zumbatunnilta soimaan päähän... Kiitos vaan ohjurille tästäkin korvamadosta.

Eilen tosiaan lämmitin "hien pintaan" zumbassa ja sen jälkeen tein jalkarääkkitreenin salin puolella. Jalkarääkkitreenin topit on ehdottomasti jalkaprässipaino, jota on saanut lisätä eka kerrasta huikeasti (ei se vielä ole paljon mitään, mutta tuplasti jo sen, mistä ekakerralla aloitin kokeilemaan!) ja kyykyt, joihin lisäsin myös yhteensä 15kg painoa tangon lisäksi. Askelkyykkykävely 3 x 30 tappaa mut vielä joskus. Eilen kellottelin kolmenkymmenen 3kg käsipainojen kanssa otetun askelkyykkyaskeleen jälkeen sellaisia 180+ sykelukemia ja tärisin kauttaaltaan - ja nautin. 

Vatsalihaksissa en pysty tekemään siinä "telineessä" jalkojen nostoja suorin jaloin. Sain ilmeisesti toissaviikolla jonkun alavatsan vatsalihaksista venähtämään/revähtämään kyseisessä liikkeessä ja yritän sitä nyt vähän säästellä. Hyvä tuntuma on silti tänään ollut vatsalihaksissa, joten ehkä jotain on mennyt perille jalat koukussa nosteluistakin ja siinä hämärässä laitteessa tehdyistä vatsoista.

Jotenkin tuntuu, että Fustran jälkeen vatsat on jääneet vähälle huomiolle ja jotain ryhtiliikettä pitäisi kai tuon röllön kadottamiseksi tehdä. Hyvänä aamuna, oikeanlaisessa valaistuksessa, sokkona, ilman silmälaseja voi kuvitella näkevänsä häivähdyksen suorien vatsalihasten rajasta/reunasta, mutta päivän valaistuessa ja lasit päässä laardi valtaa jälleen oman paikkansa ja todellisuus täyttää mielen, mutta ei lannistuta!

Tälle päivälle varasin "palauttelua" varten tunnin spinningin. Tunti on cardio-tunti, eli vähän basic-spinningiä raskaampi, mutta yritän muistaa ottaa sen vähän kevyemmin. Sen jälkeen varasin 30min CXWorxin, jonka pitäisi olla  tehokas puolituntinen vatsaa,selkää,reittä ja pakaraa... Että se siitä eilisen jalkatreenin palauttelusta!  En ole koskaan vielä kyseisellä tunnilla ollutkaan, joten lajikokeilua pukkaa... Päivän kruunaa tunnin syvävenyttely, joka tulee taas varmasti tarpeeseen.

Reunan kysely tosiaan sekoilee. Blogger on ilmeisesti sitä mieltä, että mitään kyselyjä ei tarvita, koska ei halua toimia. Mur.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoi. Anna ehdotuksia. Neuvo. Kritisoi. Kysy. Kehu. Hauku.