perjantai 5. lokakuuta 2012

Tunnetta mukaan!

niobe haastoi blogissaan julkaisemaan karmeimman treenikuvan ikinä. Harvoin on ketään mukana kuvaamassa, mutta kotona treenatessa kerran kesässä oli innokas 7-vuotias kameramies hollilla.

Tässä yhden treenin ilmesatoa muutaman kuukauden takaa. Tarkalleen ottaen 26.6.2012. Tarkemmin valikoidut kuvat kyseisestä himapumpista löytyy täältä.


Voi hyvänen aika mikä määrä leukoja. Ja siis ei puhuta nyt leuanvedosta vaan ihan niiden fyysisten leukojen lukumäärästä!

***

Kuvat sopii hyvin päivän yleiseen fiilikseen, joka on kiukkua höystettynä kiukulla. En tiedä onko se sitten tämä lepopäivän yleinen vitsaus, että vieroitusoireet painaa, väsyttää, masentaa, turvottaa, v*tuttaa ja kiukuttaa. Pinna on kireällä ja kaikki ärsyttää. Muistaakseni reilu viikko sitten Anna raportoi samansuuntaista. Yleisen kiristämisen ja ärsytyksen lisäksi olo on löysä, läski ja turvonnut. Grr.  Siitä hyvästä  syön karkkia. Vai kiukuttaakohan juuri siksi, että erehdyin syömään karkkia?

***
Huomenna aamuvuoro 7-15. Pakkaan salikamat illalla valmiiksi ja menen suoraan töistä salille tekemään yläkropan vuorostaan. Jalat tuntuu eilisen salitreenin johdosta vieläkin ihan hakatuilta, mutta eiköhän se siitä, kunhan taas pääsee treenin syrjään kiinni ja maailman järjestykseen.

***
Parempaa perjantai-iltaa teille! 
4 kommenttia:

 1. Hahah nuo kuvat, aivan mahtavia! :D Ei vaan pysty kiukuttelemaan, kun noita kattoo - oisit julkassu noi tollon miun kiukkupäivänä ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva, että jaan iloa muille! :D Noi kuvat kyllä muuten sopi hienosti juuri tähän päivään. Naama kurtulla on ollut tänäänkin, ihan ilman treeniäkin!

   Poista
 2. Huikeita kuvia, kertakaikkiaan :D Mä yritin vastata haasteeseen, mutta en löytänyt oikein soveliaita. Ei sillä ettenkö näyttäisi yhtä hölmöltä treenatessani kuin muutkin, mutta niissä oli aina jotain muuta joka pisti postauskynnyksen korkealle. :D

  VastaaPoista
 3. Loistavaa loistavaa :taputtaa:

  VastaaPoista

Kommentoi. Anna ehdotuksia. Neuvo. Kritisoi. Kysy. Kehu. Hauku.