lauantai 17. marraskuuta 2012

Arvontalaulu raikaa...

Tiedättehän sen, että aina ei mene kaikki niin kuin Strömsössä... Ei mene tosiaan ei. Jostain syystä nukuin viime yönä käsittämättömän huonosti. Ensinnäkin, menin nukkumaan liian myöhään. Toiseksi en osannut nukahtaa, koska mies oli keikalla. Ja kun vihdoin nukahdin, heräilin tämän tästä.  Heräsin sekä miehen tekstiviestiin ja hänen kotiutumiseen ja ainakin kolme kertaa sen jälkeen. Kelloi soitti klo 6 ja mä olisin maksanut mitä vaan, jos olisin voinut jatkaa unia.
Epäluuloinen treenaaja

Työpäivän jaksoin kuitenkin ihan ok, meni yllättävän nopeastikin. Sää ulkona oli aivan... no sieltä. Ei yhtään tehnyt mieli mennä juoksemaan. Ei huvittanut, satoi vettä. Väsytti. Mies lähti taas keikalle, mä istahdin sohvalle. Hetki sen jälkeen, kun olin refreshannut facebookin etusivun kahdennenkymmenennen kerran päätin, ettei tämä väsymys ainakaan sohvalle juuttumalla hellitä. Vaihdoin treenikamat niskaan ja lähdin salille, vaikka fiilis oli vähän "mitähän tästäkin oikein tulee". Ulkoilemaan pääsi uusin treenitoppini, joka tuli Fit4Yousta jokunen aika sitten. Aivan ihanan pehmeää ja hyvin istuvaa materiaalia. Tykkään!

Salilla tapahtuikin sitten seuraavanlainen ihme.


JUOKSIN! Kuvanlaadusta saatte kiittää ihan minua itseäni. Mainittakoon vielä, että tämä oli eka kerta ikinä, kun juoksin metriäkään juoksumatolla. Alku piti ottaa rauhallisesti totutellen, mutta lopulta uskalsin ihan kunnon hölkkävauhtiakin. Sykkeet oli. Nojoo. Ne oli just sellaiset, kun niiden voi olettaakin olevan lähes 2kk juoksutauon jälkeen. 25min, alkuun ja loppuun reippaasti kävellen, 3,3km ja avg HR 159. Pidempään en kehdannut mattoa pitää varattuna, mutta ehkä tästä lähtien otan lämmöt juoksumatolla? Ellei sitten käy näin...


Treeni oli hyvä. Aikaa meni liki pari tuntia alkulämmittelyineen ja palauttavine venytyksineen, rapiat 620kcal ja aivan mahtavaa tehdä kiireettä, ilman ruuhkaa ja rauhassa. Normi jalkarääkin lisäksi tein vielä vähän Fustrasta tutuksi tulleita takareisiliikkeitä (lantionnostoa), vatsoja, hooveria ja vinoja vatsoja kahvakuulan kanssa. Tuli hikikin.

Treenin jälkeen tyyppasin Star Nutritionin Cookies & Creamia rasvattomaan maitoon sekoitettuna ja ai vitsi se oli hyvää!


Kotiin päästyä sauna, arvontalipukkeiden askartelu (heitin ne mielikuvituksellisesti hattuun) ja kalsarikalle onnetar töihin.Vinosta videotallenteesta huolimatta siis onnetar suosi Turtle on the run-blogin historian ekassa arvonnassa JENNIÄ! Onnea voittajalle! Jenni voisi pipon halutessaan laittaa tiedoksi väritoivetta sekä päänympärysmittaa. Mallistakin saa esittää sen verran toivetta, että haluaako lörpän vai päänmyötäisen. Muunlaisiin hienouksiin ei mun taidot taivu. :)


Kuvia ja videotallennetta katsoessa voi nokkelasti päätellä, että huomenna ennen iltavuoroa on syytä pitää siivouspäivä. Hyi olkoon!

Nyt aion kuitenkin herkutella porkkana, kurkku ja paprikasuikaleilla ja dipillä ja ottaa rennosti hyvän jalkareenin jälkeen.

Toivottavasti teilläkin on ollut mukava viikonloppu. <3 4 kommenttia:

 1. Star nutritionin cookies&cream on kyllä herkkua. Sitä nauttii vaikka karkin korvikkeena.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Testasin sitä eilen myös veteen sekoitettuna ja ei se sen kanssa ollut niin herkkua, mutta kai se joskus hätätapauksessa niinkin menee.

   Poista
 2. Oih, kylläpä oli hyvä onnetar arvonnassa kun minun nimeni hatusta nappasi! Parhautta! Laitan sulle erikseen tarkemmat toivomukset tulemaan. :)

  VastaaPoista
 3. Hmm, täytyypäs itsekin kurkata fit4you :)

  VastaaPoista

Kommentoi. Anna ehdotuksia. Neuvo. Kritisoi. Kysy. Kehu. Hauku.