lauantai 3. marraskuuta 2012

Tautielämää

Tulin sitten tosiaankin kipeäksi edellisen postauksen jälkeen ja kolmas yövuoro vaihtui kotona potemiseen. Vasta eilen uskalsin kevyesti mennä salille. Tarkoituksena oli ottaa ensin spinning ja perään sh'bam, mutta pojan kanssa ruuanlaitto venyi sen verran, etten ehtinyt spinningiin. Tein sitten puolet yläkroppatreenistä ennen perjantai-illan sh'bamia ja toisen puolikkaan sh'bamin jälkeen. Painot meni kyllä ihan lonkalta, koska ei nyt ollut just vihko mukana. Suurinpiirtein ne nyt kuitenkin muistaa ja hyvähän se on välillä antaa lihaksille vähän erilaistakin ärsykettä.

Sh'bamiin sain sentään seuraksi kaverin lähistöltä. Vasenta jalkaa oli taas ainakin kolme kappaletta, mutta on se vaan kivaa ja hauskaa irroitella "tanssillisesti" meidänkin, jotka ei teknisesti osaa kunnolla tanssia. Tosi paljon pidän kyllä sh'bamista ja kunhan ohjelma käy tutummaksi, saa siitä enemmän irtikin.


Tänään sitten perheen kanssa siivouspäivä, jalkarääkkitreeni ja ruuaksi perinteikästä pikaruokaa, karjalanpaistia.

Jalkarääkkitreenin tähtihetket tiivistyy taas näihin kuviin ja tunnelmiin.
Teen jalkaohjelmassa askelkyykkykävelyä 3 x 30askelta käsipainojen (3kg/käsi) kanssa ja meinaan joka kerta kuolla. Mitäpä sitä ei nainen tekisi pakaroidensa eteen...

Jalkaprässissäkin on ihan kivasti edistytty saliohjelman aloittamisen jälkeen. ;)

Olen herkkulakon/sokerittoman suhteen jälkijättöinen ja annoin itselleni luvan vielä tämän viikonlopun herkutella. Tiistaille varasin kehonkoostumusmittauksen ja sitten on faktat tiskissä ja JOULUUN ASTI ruokavalio ruodussa ja ilman herkutteluja. Pikkujoulupoikkeuksen sallin, koska silloin ehkä tulee nautittua pari annosta alkoholia ja tuoreen kummilapsen ristiäisissä on ehkä korrektisti otettava pieni pala kakkua. Tuore kummityttö on muuten aivan ihana! <3

Pahoin pelkään, että fläsää on enemmän, kuin tammikuun mittauksessa, jolloin olin ollut paria viimeistä viikkoa lukuunottamatta ollut muutaman kuukauden täydellinen sohvaperuna. Jotenkin se niin sopis mun kuvioon, että vaikka mitä teen niin huonommaksi menee. No. Tiistaina se nähdään.

Nyt tekemään karjalainpaistin kaveriksi perunamuussia ja sitten sytytän parit kynttilät pois nukkuneille ja ajattelen omia rakkaita, jotka menetin aivan liian aikaisin. 

Iskälle <3


Jimmylle <3

Mukavaa pyhäinpäivän ja viikonlopun jatkoa!


1 kommentti:

  1. Oi! Kerrothan sitten täällä vähän kehonkoostumustuloksia? :)
    Hyvän kuuloinen (ja näköinen) jalkapäivä sulla ollut. Itselläni se tänään edessä! Jee! ;)

    VastaaPoista

Kommentoi. Anna ehdotuksia. Neuvo. Kritisoi. Kysy. Kehu. Hauku.