perjantai 9. marraskuuta 2012

Pitäiskö juoksublogissa juostakin?

Blogi on viettänyt yhä melkoista hiljaiseloa.

Taas on näköjään se aika vuodesta (vai kuukautiskierrosta?), että koko bloggaamisen mielekkyys kyseenalaistuu. Viimeinen niitti oli bloggerilla, joka kaatoi taannoisen äänestyksen, enkä nyt tiedä, mitä mun piti kymppitonnin kunniaksi teille keksiä. No, ykstoistatonniakin taisi jo mennä rikki joten rykäistään käyntiin arvonta, jossa arvotaan jotain. Yllätysarvonta! Lupaan, että palkinto on hyvä. Tai ainakin palkinto on.  Heijeah!

Arvontaan voi osallistua jättämällä kommentin alle ja vastaamalla perustellen otsikon mukaiseen kysymykseen. Mikäli juoksublogissa pitää juostakin, niin kai se on sitten sunnuntaina kaivettava lenkkarit eteisen yläkaapin peränurkasta ja kokeiltava, miten ne talvijuoksuvermeet istuu päälle.  Hah. Arvota suoritetaan heti seuraavan juoksulenkin jälkeen, joten olkaahan nopeita!

Viikko on muuten mennyt melko paljon töiden parissa. Työssä on nyt jotenkin enemmän kuormittavaa, mutta toisaalta erittäin antoisaakin taas. Haastavaa ja palkitsevaa yhtä aikaa.

Treenit on mennyt tällä viikolla ihan ok. Tiistaina kehonkoostumusmittauksen jälkeen yläkroppatreeni, josta ei dataa tallentunut, koska sykemittari oli kotona. Keskiviikkona vatsa-pakarakuritusta CXWORX:n parissa, puolen tunnin spinning ja pitkästä aikaa Body Pump. Pumpissa säästelin vähän jalkoja, koska torstaille oli tiedossa yhteinen salireissu miehen kanssa ja jalkatreeni. Torstaina siis jalat tukkoon. Prässissä ja kyykyissä paukkui taas ennätykset ja pohkeita kuritin myös lisäämällä painoja ja tekemällä ylimääräisiä toistoja.  Habaa väänsin kanssa, vaikka ei pitänyt. En muista miksi, mutta teki mieli.

Tänään kävin tunnin spinningissä ja sh'bamissa. Spinning-ohjaaja oli yksi mun suosikeista ja erehtyi mainitsemaan Sami Hedbergin kesken polkemisen. Ei juma. Koita siinä polkea vakavasti ja jaksaa painaa, kun naurattaa ihan älyttömästi!

Ne, jotka ei tiedä mistä puhutaan, katsovat tämän:


Sh'bamissa vasempia jalkoja oli 6 peräkkäisen työpäivän jälkeen taas useampi, joten ei siitä sen enempää. Huomenna mennään taas miehen kanssa salille, mutta muuten aion viikonlopun ottaa rennosti, treenata, nukkua ja syödä hyvin.

Ruuasta puheenollen. Ruokailu on... Noh. Mennyt jotenkin. Ei mitään maksimiherkutteluja, mutta ääh. Jotenkin nyt ei ihan lähde herkutonkaan. Ajattelinkin itselleni joululahjaksi hankkia ravinto-ohjelman ja ruokapäiväkirjan analyysin Pialta. Harkinnassa on enää vain se, otanko vain ohjelman vai myös net-training-tuen. :) Syöty siis on...

Kehonkoostumusmittaus on jälkeenpäin lähinnä v*tuttanut. 28,4% on ihan saatanallisen paljon fläsää. Arvatkaa mikä v*tuttaa eniten? No se, että se on ihan vain ja ainoastaan minusta kiinni. Mä nimittäin tiedän, näen ja tunnen sen, että tilanne on ollut parempikin...

Tämä päivä alkoi muuten kivasti puurolla. Varmaan arvaatte...

 

Puuropläjäyksestä huolimatta (tai juuri siksi), perjantai tarvitsi piristyksekseen punaiset byysat.

Mukavaa viikonloppua! Muistakaa osallistua arvontaan ja toivottavasti sunnuntaina on hyvät juoksukelit! ;) 
16 kommenttia:

 1. Juokse juokse Riikka! Ai jeesus sentään että mä nauroin kun katsoin ton pätkän. Täällä ilmottautuu "takarivin läski" :D

  Katri

  VastaaPoista
 2. Tsemppiä! Toivottaa saikkulainen joka ei saa liikuntaa liiemmin harrastella pariin viikkoon ainakaan....

  Taija

  VastaaPoista
 3. Sulla on nyt ainakin kirjat, joissa puhutaan syömisestä! ;) Tsemppiä kamu!

  Katja

  VastaaPoista
 4. Tuo hedbergin juttu on aivan mahtava :D Itse spinuohjaajana nauroin vedet silmissä sen ensimmäistä kertaa nähdessäni. Tekis mieli joskus mainita tunnilla ko. videosta, mutta saattaisin saada enemmän vain hämmentäviä katseita kun naurua aikaan.. ;)

  Kivaa viikonloppua sulle!

  -Laura http://onthemoveblog.blogspot.fi

  VastaaPoista
 5. Ai onks tää juoksublogi? En oo tajunnukaan. Mutta ei niitä muitakaan treenejä pidä unohtaa ;)

  ps. Arvo pipo, se sai TAAS tänään ihan armotonta hehkutusta!! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nimen mukaan ainakin! :) - Pipo mulla vähän kävi mielessä, mut kattoo nyt mitä muuta kivaa keksin. :)

   Poista
 6. Ei tarvii juosta, jos ei taho! ...ja onhan sulla tullut liikuttua muuten ihan ahkerasti :))

  VastaaPoista
 7. Hahah, toi Hedberg on kyllä ihan huippu. Nauroin ihan vedet silmissä tolle videolle.:D Ja lenkille joo, jos siltä tuntuu. Mutta ei väkisin.:)

  VastaaPoista
 8. Eihän juoksublogissa ole pakko juosta, mutta vähintäänkin pitäisi puhua juoksusta tai käsitellä aiheita ja syitä, että miksi ei ole juossut, ettei liikaa harhauta lukijoita.

  Sopiva video tähän aamun aloitukseen, kun lähdenkin tästä seuraavaksi spinningiin ja salille. :D
  (Onneksi meidän salilla ei ole ollenkaan miehiä... :P )

  VastaaPoista
 9. Oih, pipo olisi ihana!

  Onko blogia tarvetta määritellä niin tarkasti? Ja toisaalta, vaikka alunperin olisi määritellytkin, niin ihmiset muuttuvat ja kiinnostuksen kohteet muuttuvat. Pidän blogiasi enemmän liikunta- ja hyvinvointiblogina, missä juoksu on vain yksi harrastuksistasi. Ja oothan sä blogannut siitä tänä vuonna, joten homma ok! Monipuolisempaa on kivempi lukeakin. :)

  VastaaPoista
 10. Juoksu, sali, jumppa... Mitä näitä nyt on. Ei oo pakko juosta, treenailu riittää. :)

  - Paula

  VastaaPoista
 11. Ei tarvi juosta, ainakaan pelkästään! :) Ei se juoksu aina maistu, ainakaan talvella! :)

  Polkee polkee, jaksaa, jaksaa.. Tohon repeää joka kerta. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. "Takarivin läski, lopeta jo. Sä kuolet kohta. "

   Poista
 12. Tee sitä mikä kiinnostaa! Juokse sitten taas, kun se on mielekkäämpää. :)

  VastaaPoista
 13. Joo ei tarvii.
  Johan sitä saa vaan itsensä kipeeks jos yhtä lajia pelkästään tahkoo!
  Kaikkee kaks, kiitos, vähän niinku vohvelireseptissä niin homma toimii ;o)

  T. Kaisa

  VastaaPoista

Kommentoi. Anna ehdotuksia. Neuvo. Kritisoi. Kysy. Kehu. Hauku.