keskiviikko 21. marraskuuta 2012

Kaksi asiaa, joista ei vaan puhuta

...paitsi nyt.

Tähän kohtaan varoitus, seuraava teksti sisältää asioita, jotka ei todennäköisesti sovi miehille herkemmille...

Ensimmäinen on urheiluvamma, joka syntyy spinningpyörästä, kovasta satulasta ja hikisistä, hipstermallisista alushousuista. Ei. En postaa teille kuvaa tästä urheiluvammasta, ei tarvise huolestua.  Toinen on se treeni, joka liittyy sinne lähes samalle alueelle, jonne edellämainittu urheiluvamma on syntynyt.

Ensimmäisestä johtuen olen aloittanut mission löytää hiertämättömät treenipikkarit. Suosituksia? Tällä hetkellä ehdottomasti nounou on sekä Björn Borgin että Piecesin hipsterit puuvillasekoitemateriaalista, ainakin, jos aikoo treenatessa polkea kovalla satulalla, mutta mitä sitten. Keinokuitua? Pitsiä? Stringiä? Pelkät treenitrikoot? Jos urheilurintaliivien Mercedes, Porsche ja Audi on Shock Absorberit, niin mikä on alushousujen Ferrari? Kunto plus on näemmä testannut senkin tärkeän tiedon.

 Alla olevan kuvan kalsarit ei kyseisessä mittelössä varmastikaan pärjäisi.


Kuva täältä.

Toiseen asiaan havahduin töissä. Tiedättehän tilanteen. Vähän hässäkkä päivä. Kiirettä. Ihan kauhea pissahätä. Mä tosta pari lääkettä vielä vien ja sit meen vessaan... Ja sitten se tulee aivan yhtäkkiä... Aivastus! 

Vaistomainen reaktio aivastuksen jälkeen oli vilkaista alaspäin, kastuiko työhousut (Eivät kastuneet!  Tämän halusitte tietää - juu. Aivan varmasti!) ja sen jälkeen ennen  lääkkeiden viemistä vessaan.  Tilanne kuitenkin herätti sen verran, että ehkä osaksi treeniohjelmaa pitää muistaa aktiivisemmin ottaa myös niiden lihasten treenaus. Siis muutenkin kuin käytännönharjoituksien parissa... 

Vinkkejä treeniliikkeisiin on netti pullollaan. Esimerkiksi täältä löytyy jo paljon.

Haastankin nyt kaikki yli ja alle 30-vuotiaat naissukupuolta edustavat bloggaajakollegat sekä pohtimaan vakavasti pikkuhousuasiaa että huomioimaan myös sen lantionpohjanlihasten treenin nyt erityisen huolella. Itse ainakin tunnustan kyseisen treenin olevan melko satunnaista...

Kuva täältä.

Muuten treenit on olleet takkuisia. Johtuuko sitten Duramaxin puutteesta vai alle poljetuista spinningeistä, mutta eilen ei lähtenyt yläkroppatreeni ja tänään tökki jalkarääkkitreeni.  Molemmat vein kuitenkin läpi asti, vähän tosin jouduin painoista paikoin tinkimään, että sain puhtaat sarjat. Oiskohan venyttelyn ja levon paikka? Lepoa tuleekin, koska on taas huomisesta alkaen 3 x yövuoro edessä ja sen treenivaikutushan me jo tiedetään...

Ruokapäiväkirjat neljältä päivältä on lähetetty ravinto-ohjaajalle ja perjantaina menen kuulemaan mitä se Pia on minulle keksinyt ja millaista palautetta saan. Jännää!


5 kommenttia:

 1. Siis mahdollisimman vähän kangasta on mun valintani - stringit 8)

  VastaaPoista
 2. Mä käytän seppälän liukasta kangasta olevia alushousuja, jotka on matalavyötäröiset ja ihan normaalin malliset. Toimineet kivasti sekä arjessa että treenissä. Sen sijaan hipster-mallisissa haaraosa on liian kapea ja ne menee liikkuessa vakoon, joten ei ole kivat, en suosittele.

  VastaaPoista
 3. Joo mä oon Nioben kanssa samaa mieltä: stringit ja päälle spinning-housut. Tai siis pyöräilyyn tarkoitut haaroista pehmustetut housut. :)
  Ja lantionpohjan lihaksia kannattaa todellakin treenata! Se tekee hyvää monestakin syystä, ei pelkästään virtsankarkailumahdollisuudelle. Ja varsinkin synnyttäneiden naisten kannattais niitä vahvistaa. :)

  VastaaPoista
 4. Mulla on yleensä H&M:n perusmalliston stringit jotka ovat sellaista mikrokuitukangasta. Monnan mainitsemat spinning-housut olisivat kyllä varmasti hyvä hankinta.

  Lantiopohjanlihasjumppa on tärkeä juttu: sekä yksilö- että paritreeninä.. :)Pidetään jatkossakin mielessä!

  Perjantain kuulumisia odotellessa!

  VastaaPoista

Kommentoi. Anna ehdotuksia. Neuvo. Kritisoi. Kysy. Kehu. Hauku.