perjantai 16. marraskuuta 2012

Juoksuaika lähenee!

Nyt alkaa tuntumaan siltä, että Espoon koitoksesta on toivuttu sen verran pitkään, että lenkkitossut eteisen nurkasta alkaa huutelemaan kutsuvasti. Tässä juoksemaan lähtemistä pohtiessani olen miettinyt, mikä siinä onkin että puolikkaan juoksemista seuraava juoksulenkki venyy taas marraskuulle? Sama homma kävi viime vuonnakin, jolloin ensimmäinen puolimaratonin jälkeinen lenkki on heitetty 13.11.2011.  Lataako siihen puolikkaalle valmistautumiseen kuitenkin sensorttisen henkisen paineen, että juoksu jää suorituksen jälkeen hetkeksi ihan siitä syystä, vai mikä vinksahdus mulle oikein aina käy?  Onko kenelläkään muulla vastaavanlaista "oiretta" havaittavissa? Melkein jo meinasin mennä lenkille tänään, mutta Garminista oli akku loppu ja niobekin juoksee vasta huomenna. Jos lenkki toteutuu, niin sehän tietää myös sitä, että huomenna on arvontapäivä! 

Arvonnan huippupalkintona on nyt ainakin siis omin pikku kätösin askarreltu pipo talven lämmikkeeksi ja lisäksi tarjoan voittajalle kanelipullat. Voi olla, että heitän kyytiin vielä jotain muutakin, jos sattuu jotain sopivaa vastaan tulemaan.

Ravinto-ohjausta varten olen pitänyt ruokapäiväkirjaa ja ostin jopa pari viikkoa käyttöoikeutta kalorilaskuri.fi- palveluun. Herkuttomat on lipsunut, koska teki eilen ihan mielettömästi mieli jotain hyvää. Onni onnettomuudessa oli, ettei kotona ollut mitään. Kävin kaupassa ostamassa leivontatarpeita ja samalla ruokatarpeita. Porkkanakakun paistumista odotellessa tein ruokaa ja sen jälkeen, kun nälkä oli taltutettu, ei porkkanakakku maistunutkaan kuin yhden palan verran. Iltapalan aikaan valinta oli jo helppo.


Treenit on kulkenut, tosin takaolkapäätreeni sai kovan kolauksen, kun salin pec deck-laite oli heilahtanut epäkuntoon. Onneksi saliohjelman tehnty Pia asian huomasi ollessaan ohjaamassa jotain toista onnekasta. Minä en pystypunnerruksien jälkeisen poltteen jälkeen ensin edes tajunnut mitään. Tosin, hetkeä aikasemmin olin kyllä ihmetellyt, että rintalihasliike tuntuu normaalia helpommalta. Luulin lihaksieni kasvaneen, erehdyin. :D

Tänään oli tarkoitus urakoida aerobista 1½h spinningin ja zumban merkeissä, mutta harrastin niin antaumuksella eläinrääkkäystä, etten millään kyennyt. Minullahan on siis ensi helmikuussa 14 vuotta täyttävä kalmanhajuinen karvakorva, jota tasaisin väliajoin kidutan kaikenlaisilla hoitotoimenpiteillä. Tänään oli vuorossa Ten years younger - henkinen nuorennusleikkaus. Ja johan taas tassu nousee kevyesti.

Fitnesstukusta tuli tilattua vähän lisää proteiinijauheita. . Tällä kertaa tilattiin Whey 80 - vaniljan makuisena, joka on rasvattomaan maitoon sekoitettuna jopa hyvää. Tilattiin myös Cookies & Cream- makua, jota on myös kehuttu. Gourmet Pro piti tulla tuplasuklaana, mutta näppäilyvirheen takia tulikin minttusuklaata. Edellinen Whey 80- minttusuklaan makuisena meni roskiin, joten odotukset ei ole kovin korkealla.  Kaupan päälle tuli t-paitoja, joita ei välttämättä koskaan tule käytettyä...

Duramaxit menivät myös loppumaan, joten jotain aminohappovalmistetta pitäisi kanssa ostaa, uusi tilaus pitää siis laittaa ihan hetikohta taas. Suosituksia saa jakaa! 
 
Aamulla pullistelin myös peilin edessä ja otin noloja pullistelukuvia myös. Noloja siksi, kun ei ole mitään pullisteltavaa. Kuvien etäisyys, kuvakulma ja käden asento on eri kummassakin kuvassa, joten vertailukelpoisia eivät ole. Vertaillaan nyt silti vähän. Ihan pienenä. Oikea käsivarsi ei ole tuotakaan vähää vertailukelpoinen, se on ihan onneton, jäätynyt pulkannaru. Sinänsä ihme, koska olen oikeakätinen, mutta ehkä se on sitten jotain peruja siitä aivoinfarktista sitten?

Missään muualla ei sitten mitään näykkään. Painokin vaan sinnikkäästi alkaa sillä väärällä kymmenluvulla. No niin. Saatiinhan samaan postaukseen sekä tunnustus herkuttelusta ja vielä perään vinkumista siitä, miksi painoa on liikaa... Menenkin tästä katsomaan löytyisikö peilistä joku, ketä tästäkin vahingosta voisi taas syyttää. :D

Mukavaa viikonloppua teille. Mä vietän omani työn parissa. <3 Huomenna arvotaan, joten osallistukaahan innolla! 

Niin. Tarviiko sitä muuta sanoakaan.


Kuva: täältä

2 kommenttia:

  1. Elä sie turhaan aliarvioi ittees :) Kyllä tuosta habasta huomaa, että siellä salilla on käyty!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sä oot aina niin kannustava ja positiivinen. <3

      Poista

Kommentoi. Anna ehdotuksia. Neuvo. Kritisoi. Kysy. Kehu. Hauku.