perjantai 28. joulukuuta 2012

Aleshoppailua, hyvää treeniä ja selkävamma

Hiphei.

Ruokavalion suhteen ollaan jo lähes normaalissa. Aamu alkoi puurolla ja hesehoukutukset kuittasin kahvilla ja proteiinipatukalla.  Eilinen päivä oli treenistä lepoa, koska vietin klo 14-18 ideaparkissa shoppaillen. Ideaparkissa olin oman lapsen, miehen lapsien ja kummitytön kanssa. Neljä lasta + minä ja lopputulos oli tämä:


Hermot ei mennyt kellään, rahat sen sijaan meni kaikilla. Onneksi myös muilla, kuin mulla. Aika lelukauppa ja urheilukauppapainotteinen oli meidän ostoskärryn sisältö.

Budget Sportista löytyi 3/4 lahkeiset Adidaksen Climalite-treenihousut miehelle, Stadiumista mulle treenivaatetta. Ostoskärryyn eksyi mm. nämä:

Näiden lisäksi ostin myös Niken "lörpän" pitkähihaisen ja  Socin keltaisen aletopin. Treenirytkyt tuli tänään myös testattua aikataulun vuoksi vähän vajaaksi jääneellä jalkarääkkitreenillä ja uudella sh'bamillä.
Uusi sh'bam vaikutti (ainakin jalkatreenin perään)melkoisen  sekavalta. Eiköhän se siitä taas selkene, kunhan käy muutaman kerran.


Ennen salille menoa kävin tekemässä mäkivetoja pulkkamäessä.


Niinhän siinä sitten kävi, että...

Huomenna yritän ehtiä jossain välissä yläkroppatreenin kimppuun salille. Sikäli mikäli selkä sallii. Se on nimittäin K I P E Ä! Edellä olevan kuvan pompun jälkeen laskeuduin suoraan selälleni pulkan takareunan päälle. Nyt on vasen puoli selästä kipeä, alhaalta ylös asti. Koitan hoitaa sitä nyt ensin saunalla ja venytyksillä, sitten kylmägeelillä ja levolla. Ehkä yksi särkylääke voisi kanssa tehdä hyvää.

Minisuksiakin testasin ihan näin paljon. Ja se riitti.


Normi murtsikkasukset pitäisi kaivaa varastosta ja käydä testaamassa, mitenkä suksi tänä vuonna luistaa. Toissavuonna se luisti yhteensä 17km verran. Viime vuoden ainoa hiihtolenkki pyrki (maaliskuussa!) ylittämään edellisvuoden kokonaissaldon ja kertarykäisyllä lykittiin 15km. Ihan ei tavoitteeseen päästy, mutta rakkulat molemmissa kantapäissä oli komiat ja vasemman jalan isovarpaan kynnestä on vasta juuri äskettäin kasvanut hiihtolenkin tuliaisina tullut musta alue pois. :)

Kovin paljoa ei siis tarvitsisi tehdä, että päästäisiin ylittämään kahden edellisvuoden hiihtosaldot. Se tavoitteeksi tälle kaudelle?

1 kommentti:

  1. Talvi on ihan kivaa kun kelit ovat tuollaisia mitä nyt on ollut. Eli ulkona tarkenee puuhailla kaikenlaista.

    Voimia hiihtosuunnitelmiin, meikäläisen into lopahti samalla kun alkoikin viime talvena, kun voitelut eivät ihan olleet kohdallaan.

    VastaaPoista

Kommentoi. Anna ehdotuksia. Neuvo. Kritisoi. Kysy. Kehu. Hauku.