keskiviikko 26. joulukuuta 2012

Porsaita äidin oomme kaikki! KAIKKI!

Yh. Örh.

Siinä päivän tunnelmat.

Vaikka joulu on mennyt töitä tehdessä, on silti tullut mätettyä oikein perinteinen laatikkoähky, kinkkuähky ja  kanelileipä-ähky. Suklaaähkystä nyt puhumattakaan. Aattoilta töissä oli kyllä oikeastaan aika miellyttävä ja jostain syystä tonttuhoitajapose kuusen äärellä - kuva kirvoitti facebookiin ennätysmäärän tykkäyksiä!


Salille on sentään tullut raahauduttua, vaikka ruokavaliota on noudatettu - ööö - ei ollenkaan. Aatonaaton jalkatreeni meni kohteeseensa niin hyvin, että tänään on eka päivä, kun wc-istuimen renkaan päälle istuminen ei pakota irvistämään ja kiroilemaan. Eilen sulateltiin kinkkuja työkaverin kanssa puoli tuntia spinningsalissa polkemalla ja yläkroppatreenillä. Penkistä nousee nykyään tangon lisäksi jo jotkut minipainotkin (taitaa olla ihan kuule 2,5kg /pää :D). Heijee!

Tänään, tapanina kävin myös salilla. Jalkatreeniin ei vielä koivet taivu, joten juoksin reilu 5km juoksumatolla (paikallaan juokseminen on muuten ehdottomasti typerintä, mitä tiedän!) ja sen jälkeen vajaa puolisen tuntia vielä spinnaten jälleen tyhjässä spinningsalissa, vaikka yksin paikallaan polkeminen tuntui lähes yhtä typerältä. Ja myös näytti.Salilla tuli havaittua ainakin sellainen tosiseikka, että juoksulenkille olisi mentävä, jos meinaa ensi vuonna taas puolikasta yrittää edes. Hiihtämään kanssa, koska lunta on. Paljon.

Sitä ennen aion palata ruokavalion suhteen ruotuun. Tämä pöhöturvotus on jotain aivan kamalaa! Ja  mennä huomenna ideaparkkiin shoppailemaan. Ostoslistalle nyt ainakin niitä hiertämättömiä alushousuja. Tai ainakin isompia alushousuja, mulle on nimittäin vahingossa päässyt kasvamaan p*rse! Jäätelöpallopakarat on varmasti enää jossain sadantuhannen  sadanmiljoonan askelkyykkykävelyn päässä.


1 kommentti:

Kommentoi. Anna ehdotuksia. Neuvo. Kritisoi. Kysy. Kehu. Hauku.