lauantai 29. joulukuuta 2012

Paljon penkki?

Niin. Paljon penkki? Se perinteinen kysymys, joka esiintyy erityisesti nuorten miesten keskuudessa. Tähän mennessä olen saanut vastata aina, että korkeintaan oma perse nousee penkistä. Lokakuussa saliohjelman aloittamisen aikaan penkistä alkoi nousemaan tanko ja nyt ihan hiljattain on tangon päihin lisätty hellyyttävän pienet minipainot. Liikuttavaa kerrassaan.

Isot tytöt on kertoneet tangon painavan 20kg. Molempiin päätyihin kun lisää 2,5kg levypainon ja 1,25kg miniminilevypainon niin penkistä nousee tällä hetkellä 27,5kg , KAHDEKSAN KERTAA! Ja pienen lepuutuksen jälkeen vielä toisetkin kahdeksan kertaa. Voi että! :D

Ei näillä vielä lähdetä röyhistelemään teinipoikien keskelle, mutta hitto. Nousee penkistä edes jotain, sen oman perseen lisäksi. Ei sillä, että mulla mitään tavoitteita olisi, mutta oishan se kiva nostaa penkistä sen verran, ettei hävetä tunnustaa. Nyt vielä vähän aika paljon nolottaa. :) Ja in my opinion, tärkeintä on painojen sijaan se, että se oma perse tosiaan nousee siitä penkistä, ja menee sinne salille tekemään, edes jotain!

Terveiset uskolliselle lukijalleni Katrille näiden kuvien muodossa. Todistusaineistoa!Rohkeasti vaan levypainoa tangon päätyihin, kyllä se siitä!

***
Ja asiasta kukkaruukkuun.

Eräänä päivänä, noin puolitoista viikkoa  sitten, salilla käydessä kyllä hävetti. Väänsin habaa mutkatangolla minipainot (sillon taisi olla 3,75kg) tangon molemmissa päissä. Vieressä oli 3-4 kanssatreenaajamiestä ja 1 nainen. Heistä jokainen "palautteli" sillä välin, kun minä tein omaa sarjaa. Tunsin jatkuvan tuijotuksen ja se häiritsi. Tai ei se nyt häirinnyt, mutta kiinnitin asiaan huomiota. Jäin miettimään oliko mun tekniikka ihan pielessä? Onko joku kirjoittamaton sääntö, että sarjat tehdään yhtä aikaa? Oliko housut väärinpäin (ei ollut, tarkistin!)? Oliko mussa jotain muuta erittäin perustavanlaatuista vikaa? Kenties pipo (koska huono tukkapäivä)? Vai katsoiko jokainen vain säälien minipainoilla habaa pumppaavaa pulkannarukättä?

Tänään väänsin habaa mutkatangolla, 5kg levypainot oli molemmissa päissä. Patti kasvoi niin, että kohisi ja kohta olen ihan hirveä kaappi. Juuri se vaara siinä piilee, kun alkaa naisihminen nostaa rautaa salilla. Eikö?  Siinähän tuijotatte, arvon kanssatreenaajat.  Teen silti omaa juttuani, omalla tasollani. Pipo päässä tai ilman.

***
Edit. Näkyy olevan 100. postaus tässä blogissa! Hiphurraa! Onnea, vaikken tiedä kenelle sitä pitäisi toivottaa. Itselleni vai teille, jotka luette. Onnea nyt silti, vaikka meille kaikille :) 

4 kommenttia:

 1. Olsis kysyny et mitä **tua tuijotatte? :D Mä harrastin joskus 13-14v voimanostoa. Maksimi mitä sain ykkösen ikinä ylös penkistä silloin, oli 42 kiloa. Joskus myöhemmin sain 45. Vuosiin en ole edes kokeillut enkä kehtaa kokeilla :D Hah.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä en ole edes koskaan kokeillut, mitä nousee kerran. Ehkä 28kg :D

   Poista
 2. Penkkiä pitäis kyllä testata! Välillä aina mietin, että mikä true-treenaaja miekään oon kun en edes tiiä paljonko penkistä nousee :D

  ps. Noi pitkät hiukset käy siulle niin upeesti!! <3

  VastaaPoista
 3. Olipa jotenkin ihanan iloinen postaus! :) <3
  Ja siis jeejeejee, tolla se penkkitreenailu alkaa! Kohta sulle on vitoset päissä ja sitten 7,5kg.. jne. :)

  VastaaPoista

Kommentoi. Anna ehdotuksia. Neuvo. Kritisoi. Kysy. Kehu. Hauku.