torstai 6. joulukuuta 2012

Treenejä tähän mennessä - nolla!


Viikko on siis jatkunut siihen samaan malliin, kun se alkoikin. Pää on täynnä räkää, aivastelen ja yskin tauotta, eikä mikään määrä nuhalääkettä, kuumaa juomaa ja vitamiiniä tunnu auttavan. Testiin on otettu myös kuuluisa flunssannujertaja, ö-vitamiini (suklaa), joka on myös tähän tautiin tehottomaksi osoitettu. Korkkaan kohta pullon vodkaa ja terästän sillä glögiä, pe*kele!

Tämä olo, viltti ja sohvannurkka on jo niin nähty. Mä haluan salille, töihin ja kuntoon! Tänään olisi ollut in body- kehonkoostumusmittaus. No. Tällä hetkellä koostun 99%:sti limasta ja olen täynnä räkää, joten se jäi väliin. Huomenna olisi ollut työpaikan pikkujoulut, jotka jää nyt nekin väliin.

Huomenna on herättävä klo 7 jälkeen pommittamaan työterveyden ajanvarausta, josko joku lääkiksen käynyt keksisi jonkun taikakeinon levon ja oireenmukaisen hoidon lisäksi, jolla saataisiin nainen kuntoon.

Sunnuntaina on tuoreen kummipikkuisen ristiäiset ja siihen mennessä on PAKKO OLLA kondiksessa. Viikon treenisaldo jääneekin nollille tällä menolla, koska tauti ei ole antanut pienintäkään viitettä helpottamisesta. :(


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoi. Anna ehdotuksia. Neuvo. Kritisoi. Kysy. Kehu. Hauku.