torstai 3. tammikuuta 2013

Vuosi 2012 yhteenvetona

Garminin raportti antoi tämän yhteenvedon. Picasa ja minä (klo 22jotain aamuvuoron ja treenipäivän päätteeksi...) lisäsi kommentit.

Toimintojen määrä on aika hyvä. :) Samoin siihen käytetty aika, joskin voishan sitä vähän lisätäkin tänä vuonna. Etäisyys on no. Aika onneton, varsinkin jos kuvittelee juoksevansa ja kehittyvänsä juoksussa. Siihen parannusta tänä vuonna. Keskinopeus ei voi pitää paikkaansa, en edes  MINÄ ole noin hidas juoksija!

Kaloreita on poltettu 72 suklaalevyn verran (200g Fazerin Sinistä = 1095kcal). Siitä ei sitten puhutakaan, kuinka monta niitä on syöty... :D

Maksimisyke. No. Se on korkea, niin kuin aina. Sen en usko olevan edes mittarivirhettä, koska lukemat saadaan toisettua maksimilleen vetämällä esim. juoksulenkeillä ja ne korreloi fiiliksen kanssa (= teen kuolemaa, tai siltä se tuntuu...). Keskisyke on korkea juuri siksi, että mulla on huono peruskunto sykkeissä joku musta aukko kevyen liikkeen (nousee kävelyssä esim. max 100bpm) ja vauhtikestävyyden välissä ja hitaillakin juoksulenkeillä keskisyke on yli 150bpm. Sitä olen aktiivisesti pyrkinyt kehittämään, esim. spinnaamalla kevyitä pk-spinnuja.

Vuoden aikana paino on vähentynyt kilon-pari. Selkä on leventynyt, mikäli rintaliivien ympärysmittaa on uskominen. Samoin muutama takki ja paita on siirtynyt syrjään, koska puristaa hartiasta ja käsivarsista.  Vyötärö kaventunut (mittoja ei ole, mutta housunvyötäröt kertoo) ja perse kasvanut (sen kertoi lempifarkut, jotka istui ennen mulle ja istuu nyt 12-vuotiaalle kummitytölle, muttei enää mulle...). Reidet ja pohkeet on saanut löllön alle kiinteämpää täytettä, samoin vatsa. Löllöä toki vielä piisaa... Pää on huomattavasti paremmin kasassa, kuin vuosi sitten ja tupangia ei ole mennyt henkostakaan. Koko vuoteen!

Marraskuun 2011 lopussa näytti tältä: (Salijäsenyyden otin joulukuussa ja marraskuussa menin tauon jälkeen lenkille...)
Huomatkaa muhkurat housujen vyötärökaistaleen yläpuolella!

Samat vaatteet päälle 3.1.2013. Reilu vuodessa ehtisi toki enemmänkin, mutta on tässä ollut kaikkea muutakin, kuin pelkkä vyötärönkaventaminen. (esimerkiksi 130op ammattikorkeakoulua 10kuukaudessa jne...) 

Kuka käski myydä ne kokoa pienemmät samanlaiset?

Vyötärökaistale ei pullauta enää muhkuroita, ainakaan niin paljoa!

Ja paita laskeutuu löysästi, ei muhkuroita myötäillen! 


Jippikayjeijei! 

Vuosi 2012 oli hyvä. Tulkoon vuodesta 2013 vieläkin parempi! 
8 kommenttia:

 1. Vau, hyvältä näyttää ja kuulostaa muutokset! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! <3 Oon itsekin ihan innoissani että mihin sitä tänä vuonna pystyykään, kun lähtökohdatkin on jo paremmat, kuin vuosi sitten!

   Poista
 2. Kyllä kelpaa kovan työn tuloksia katsella ;) H****tin hienoa!!

  VastaaPoista
 3. Kyllä! Jippikayjeijei! Ei oo muhkuroita enää missään! Hienoa työtä Devis!! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Monna. Kaikkien muhkurattomien mimmien esikuva ja suunnannäyttäjä. Palkitsin itseni ostamalla alesta isompia alushousuja ja kokoa suurempia yläosia. Meneekö nyt joku kuitenkin vikaan, vai juuri sinne minne pitää? ;)

   Poista
 4. Mahtavaa, sie oot kyllä tehny ihan mielettömän hyvää työtä! :) Toivottavasti vuoden 2013 treenitilastoja päästään taas kaunistuttamaan edes yhdellä yhteistreenillä! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Me tullaan sinnepäin kyllä Ilosaarirockin aikaan! Pikku reenit ennen rokkailua? Ja sulle ihan aina tervetuloa Hämeenlinnaan. :)

   Poista

Kommentoi. Anna ehdotuksia. Neuvo. Kritisoi. Kysy. Kehu. Hauku.