sunnuntai 9. joulukuuta 2012

Tauti nujerrettu?

Eilen aamulla heräsin hymyillen. Olin juuri nähnyt unta (kyllä, luitte aivan oikein!) salilla olemisesta ja yläkroppatreenin tekemisestä. Päätin lähteä kokeilemaan, miltä treeni oikeasti tuntuisi VIIKON salitauon jälkeen ja neljän päivän makaamisen jälkeen, vaikka nenä olikin vielä tukkoinen.Vähän dopingia ( = reseptinuhalääkettä, sisältää pseudoefedriiniä) naamariin ja menoksi.

Tässä kohtaa huomautan, että voitte jättää paasaamatta sydänlihastulehduksesta ja muista kamalista jälkitaudeista. Tiedän kyllä riskit. Olin perjantaina lääkärissä, jossa todettiin korvien olevan ok, nielun olevan siisti, poskionteloiden olevan puhtaat ja keuhkoistakin kuului siistit hengitysäänet. Tauti oli siis normaalia virustautia ja menossa jo pois JA treenasin kevyesti. Kevyet lämmöt, pienemmillä painoilla ja kevyemmin kuin yleensä.

Treeni tuntui hyvältä, ehkä paremmalta kuin aikoihin? Kaikki kulki, mutta maltoin silti pitää treenin kevyempänä ja fiilis sen jälkeen oli aivan mahtava. Siis olin aivan lapsellisen onnellinen siitä, että pääsin ja jaksoin tehdä.

Ruokavalion noudattaminen oli vähän haasteellista flunssan aikana enkä siinä kyllä ihan pysynyt. En ihan läheskään. Ihan rehellisiä jos ollaan, niin karkkia meni ateriankorvikkeena aikamoinen läjä. Paino oli kuitenkin eilen jotain -2,5kg miinuksen puolella, mutta luultavammin kysessä oli joku hetkellinen häiriö ja makaamisen aiheuttama lihaskato. Aamulla oltiinkin sitten sellaisissa karkkihöttölukemissa, jonka syyllistä voidaan hakea peilistä...

Nyt kuitenkin paluu normaalielämään. Yhdestä en silti tinkinyt sairastaessanikaan, ja se on aamupuuro. Siitä on tullut ihan suosikki ja aamupuuro alkaa jopa näyttämään nykyään hyvältä! Joojoo!  Kattokaa vaikka!

100g marjoja


Päälle saman verran raejuustoa ja puuro jossa 50g kaurahiutaleita, 1 rkl pellavansiemenrouhetta (+ mustikkaa) ja 5g lesitiiniä. 
Koko sotku sekaisin ja tarvittaessa päälle tippa-pari steviaa. Namslurps! Nautitaan yhdessä parin-kolmen öljykapselin, monivitamiinin ja d-vitamiinin kanssa.
Ensi viikko tulee silti väkisinkin otettua kevyemmin, sillä kalenterissa lukee kaksi koulutuspäivää Helsingissä. Treenaamaan ehtii siis maanantain lisäksi aikaisintaan perjantaina (torstaina iltavuoro, enkä reissun jälkeen varmaan kykene aamu(päivä)salille?). Loppuviikosta saan ihanan vieraan ja hänen kanssa luvassa on varmasti myös yhteistä treeniäkin. <3

Muuten viikonvaihde on mennyt vähän kaikenlaisen extran parissa. Työpaikan pikkujoulut jäi sairastamisen takia väliin (sinänsä ei harmita, eipä tullut tissuteltuakaan!), mutta vein eilen lapset katsomaan Robin-elokuvaa. Lippa vinossa mentiin Robinia fanittamaan kahden pienimmän kanssa siis. Onhan se, äidinkin mielestä, ihan erilutunen nuori mies.

Tänään luvassa onkin nuorimman ja tuoreimman kummilapsen ristiäiset. Ihan näillä näppäimillä täytyykin alkaa valmistautumaan. Pitkät hiukset työllistää, vaikka muuten tykkäänkin näistä ihan sikana paljon. Muutama teippiosio (kaikki niitä "ylimääräisiä", jotka sain tekijältä) on irronnut, mutta kaikki tukkukauneutta.comista tilaamani hiustupsut teippeineen on pysyneet kuin tauti, vaikka välillä harjaan aika rajuin ottein... Tilasin kyseisestä liikkeestä lisää teippiä ja eilen kiinnitin irronneet osiot takaisin. On kyllä vaan tosi näppärää, vaikka vähän piti kouluttaa 10-vuotiasta tyttöä takaraivon osioihin auttelemaan. Muistattehan myös alekoodin tukkukauneutta.comiin!

Uusia jäseniäkin oli ilmaantunut. Kiitos kiitos! Kymppitonnin klikkauksien kunniaksi äänestettiin myös uutta ulkoasua. Lupaan 30 jäsenen jälkeen uudistaa ulkoasua, joten nyt vaihtelunhaluiset anonyymilukijat, klikatkaahan jäseneksi. :)

4 kommenttia:

  1. Tommonen puurosörsseli on ihan paras aamiainen. Itte odotan kaikista päivän syömisistä eniten aina aamupalaani joka on juuri tuollainen kun sulla.

    VastaaPoista
  2. Kyllä se treeni tekee ihmeitä monellakin tapaa :)

    Mie niin täysin ymmärrän ton siun puuroinnostuksen, ei vois tuon parempaa settiä ollakaan! :) On kyllä luksusta aloittaa joka aamu ihan kuin jollain "jälkkärillä"!

    VastaaPoista
  3. Hei, olen seuraillut blogiisi, missä olet

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tässähän minä olen! Tervetuloa vaan seurailemaan jatkossakin.

      Poista

Kommentoi. Anna ehdotuksia. Neuvo. Kritisoi. Kysy. Kehu. Hauku.