lauantai 5. tammikuuta 2013

Nyt. Lepoa.

Treenien osalta viikko on paketoitu. Ensi yöksi ja sitä seuraavaksi yöksi töihin.

Viikko oli hyvä.Ja nyt kieltämättä tuntuu siltä, että lepo tulee tarpeeseen. Spirals oli kevyttä, ennemminkin kehonhuoltoa, kuin treeniä ja mahtui mukaan onneksi tunti ihan vaan venymistäkin. 

Monnan blogissa käy kuumana puddingkeskustelu. Jaan oman herkkuohjeeni teille kuvin ja sanoin. 
Kerrosvanukas a'la Devis:

Alle n. ½dl suklaanmakuista puddingjauhetta sekoitettuna n. 1,75dl rasvatonta maitoa
3-4 tippaa suklaanmakuista steviaa
Päälle n. 2,5rkl caramelin makuista puddinjauhetta sekoitettuna n. 1,25dl rasvatonta maitoa. 

Kulhoon alle suklaakerros, päälle caramel-kerros ja jääkaappiin n. tunniksi. Päälle ennen herkuttelua muutama semikohmeinen viime kesän mansikka ja sit vaan naatiskellaan. Omomom!
Ps. Kokeilin vetää leuan. Meni melkein. Kun alkuasento oli varpaillaan lattialla. Tarvinnee vähän lisää harjoitusta. Myöskään spagaatiin en vielä (kään! Kuitenkin jo 5.päivä!) taivu. :)  

 

3 kommenttia:

 1. Mäkin otin vuoden tavoitteeksi spagaatin, tosin suhun verrattuna en ole koskaan sitä saanut tehtyäkään. En tiedä onko se mulle fysiologisesti mahdollistakaan (oon niin jäykkä joka suuntaan venyttelystä huolimatta), mutta voihan sitä aina venytellä vaikkei maksimiin pääsisikään.

  Nuo puddingit näyttää niin suklaa- ja maitokiisseleiltä, että pitäsköhän pyöräyttää.. Nams!

  VastaaPoista
 2. VAU! Ihana blogi! Löysin tän tossa tunti sitten ja koukkuun jäin pahasti! :) Päätin uuden vuoden lupauksena, että nyt saa lähteä 10 kiloa pois ja tästä sai kauheen lisäfiiliksen alkaa tosissaan tekemään töitä! Kiitos sulle! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tervetuloa! Hienoa, jos saan jollekin ripauksen hyvää fiilistä ja motivaatiota. Sä sait mulle hymyn, kiitos siitä. :)

   Poista

Kommentoi. Anna ehdotuksia. Neuvo. Kritisoi. Kysy. Kehu. Hauku.