torstai 31. tammikuuta 2013

"Tule tule -- jaksaa jaksaa -- polkee polkee"

Otsikosta voitte varmaan nokkelasti päätellä, että tänään on spinningpyörän päällä hikoiltu, koska fakta on, että jos meinaa toukokuussa juosta 18km, on tässä varmaan tehtävä juoksukunnon eteen jotain. Ja koska juosta ei nyt kertakaikkiaan voi, niin se on poljettava sitten.

Jotka ei vielä(kään) tiedä mistä puhutaan, niin suosittelen klikaamaan

Tokarivin läski polki paikallaan n. 1:40min, 784kcal keskisykkeen ollessa sataviiskytjotain. Kyseessä oli siis vauhtikestävyys spinning. Flowride Cardio 60min + Flowride Cardio 35min (+ välissä 5min siirtymäaikaa...) ja voi hyvänen aika että minä nautin. Hiki virtasi ja minä poljin.

Sen jälkeen vielä selkä-hauis-treeniä vajaa tunti ja reipas kolmisensataakaloria ja voi että, mä olin niin kaikkeni antanut. Varsinkin, kun alla oli aamupuuro, lounas ja pieni  hätäinen välipala. Pukkarissa odotellut Banana-aroma palkkari tuli enemmän kuin tarpeeseen ja haban vääntämisen jälkeen sheikkaaminenkin sujui kuin itsestään.


Tänään tutustuin myös itseeni. Nostin paidanhelmaa peilin edessä kotivaatteissa puoli päivä rötväillessäni ja hämmästyin näkemästäni. Kyllähän mä olin inbody-raportistakin tavannut, että rasvaa on lähtenyt, mutta että se jossain näkyiskin? Näkyykö se muka? Oli ihan pakko suihkun jälkeen kaivaa esiin viralliset vertailubikinit ja shortsit ja pyöriä hetki peilin edessä.

Lopputulos ei vertailukuvien suhteen ole ehkä ihan autenttinen, koska en ole liimannut askelmerkkejä eteisenlattiaan, saati etukäteen katsonut vanhoja kuvia ja verrannut etäisyyttä peiliin tai mihinkään muuhunkaan. Ja muutos on muutenkin hädintuskin huomattava. Paino kun ei ole heitellyt kuin muutaman hassun kilon suuntaan ja toiseen tässä viimeisten vuosien aikana. Bikinit yhä meni päälle ja kuppeihin ei jäänyt tyhjää (mikä on varmaan ihan hyvä asia :)). Shortsit sujahti kanssa päälle, vyötärö ei kiristänyt enää, eikä persaus löpöttänyt, eli jotain on tapahtunut hyvään suuntaan hanuriosastollakin. Tässä kuitenkin eetteriin virallinen itsensähäpäisykollaasi. Olkaa hyvä.


Joulukuu 2005, ikää 23 vuotta. Olen mielummin reilu kolkyt, kuin kakskolme. :D

9 kommenttia:

 1. Ihana maha! Mä tänään kuvasin mun mahani ja hyvä etten alkanu itkeä :( Tätä ei treenillä kaunisteta. Voi taivas. Onkohan rumempaa vatsaa olemassakaan :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Siilis. <3 Tässä yhteydessä kannattaa muistaa, että mun vatsani on päässyt kokemaan ainoastaan yhden raskauden, josta selvisin aika vähillä vaurioilla. Sulla on ehkä enempi rakkausarpia, mut on sulla enemmän sitä rakkauttakin siellä kotona pyörimässä. <3

   Poista
 2. Siis jos sä olet läski, niin mikäs mä sit olen?? Olenhan AINAKIN 5 kertaa sua isompi.... T: Elefantti Turengista

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Emmä olekaan. Mut se vaan jäänyt päähän tuosta Sami Hedbergin pätkästä. Takarivin (tai tokarivin, tässä tapauksessa) läski polkemassa vaan kuulostaa niin hyvältä.

   Poista
 3. Hyvä Devis!! Hienosti oot kiinteytyny, ja loistavaa, että pystyt polkemaan pyörää! Pikaista paranemista! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Ninni! Jalka kyllä vähän antaa tänään tuntumaa, mutta ois tuo voinut tuntua ilman polkemistakin...

   Poista
 4. Tulin jotenkin niin hyvälle tuulelle tästä sun postauksesta!

  Go kolmekymppiset, ja kyllä noissakin kuvissa kehitystä näkyy. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Emilia. Yli kolmekymppiset rulettaa. Mä en edes yritä pysyä sun kehityksen perässä, mutta fanaan kyllä sua kovasti. :)

   Poista
  2. No jaa, ehkä tässä mun tapauksessa kohtuullisen nopea kehitys on toivottavaa, mutta onneksi normaalielämässä hieman rauhallisempikin tahti riittää. :) Ja kiitos sulle tsemppailuista! :)

   Poista

Kommentoi. Anna ehdotuksia. Neuvo. Kritisoi. Kysy. Kehu. Hauku.