perjantai 11. tammikuuta 2013

Pojasta polvi paranee?

Polvea kävin tosiaan torstai iltana näyttämässä terveystalolla. Se vanha tuttu kaveri Chondromalaciahan se sairaslomatodistukseen diagnoosin paikalle kirjoitettiin. Pari päivää käskettiin lepuuttamaan ja syömään tulehduskipulääkekuuri. Ellei hellitä oireettomaksi, niin röntgenkuviin ja ortopedin konsultaatioon.

Eilinen meni siis totaalilevossa, tänään uskaltauduin salille, yläkroppatreenin pariin, koska lääkäri käski aloittaa kevyesti.  Crossarilla lämmittely antoi tuntumaa polveen, joten se siitä. Lämmittelin sitten keppiliikkeillä ja penkkipunnerrusta pelkällä tangolla. Normi yläkroppatreeni ja erityissuperhyvä hauispössis.

Hauiskääntöjä mutkatangolla tehdessäni kuulokkeista luukutti tämä:

 Kiss - Hauis on fire

Pliisun ja naapurintyttömäisen ulkokuoreni alta paljastuukin kasariheviä fanittava rokkimimmi. Ehheh. Ette varmaan yllättynyt edes. :) Edelliset jalkaprässit tehtiin tämän tahdissa

 


Pitkästä aikaa sain hauikseen oikein kunnon kuumotuksen ja tuntuman. Mitään hyperhauispumppipullotuskuvaa ei ole luvassa. Puhelimen kameran makrotason kuvaus ei tallenna niin pieniä yksityiskohtia. Tässä kaikki mitä linssiin tarttui.

Vyötärölle sen sijaan tarttui tänään n. ½ (King Size) levyä Maraboun Appelsiinikrokanttisuklaata. Oho.

Huomenna onkin määrä lähteä laatuaikaristeilylle ihanien naisten kanssa. Ei mietitä sitä, mitä vyötäröllä on sen jälkeen. Tai maksassa. Sen tiedän, mitä mun tilillä ei tuon reissun jälkeen ainakaan ole! :)

Mukavaa viikonloppua ja treenailkaahan minunkin puolesta.2 kommenttia:

  1. Kasarihevissä on kyllä asennetta enemmän kuin stadionillisessa nykyrokkareita. Siis mitä parhaimpia treenibiisejä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Stadionillinen (= stadionin lavallinen) kasarihevareita se vasta asenetta onkin. Kesäkuussa onneksi pääsee taas katsomaan, mikä on Kiss:n kisakunto tänä vuonna. :)

      Poista

Kommentoi. Anna ehdotuksia. Neuvo. Kritisoi. Kysy. Kehu. Hauku.