maanantai 7. tammikuuta 2013

Tokkurapökkyräpäivä!


Siinä oli perinteiset Polarin maanantaiterveiset. Pitkästä aikaa erittäin palkitsevatkin vieläpä! Polarin mukaan tällä viikolla pitää treenata samaan malliin. Yritän!

Yövuorot on nyt kärsitty. Yövuorojen välissä en tehnyt mitään ja se tuli tarpeeseen.  Töihin seuraavan kerran torstaina. Tänään kävin sh'bamissä (josta lähdin vähän kesken pois) ja säntäsin suoraan 45min cardiospinningiin. Päivä oli siis puhtaasti aerobisen treenin päivä ja vähän kyllä yövuorotokkura haittasi. Huomiselle sovittiin salille treffit yhden kaverin kanssa. Edessä jalkarääkkipäivä.

Äsken tein pienet alaraajojen venyttelyt spagaatitavoite tähtäimessäni ja kyllä se selvästi vaan lähtee lähestymään se lattiapinta, vaikka kaukanahan se vielä on. Leuanvetoa en ole treenannut satunnaista yrittämistä lukuunottamatta ja juoksua en ole edes ajatellut... Onhan tässä koko vuosi aikaa, paitsi ettei ole...

Yksi tavoite jäi vielä mainitsematta, mutta taidan pitää teitä vielä hetken aikaa jännityksessä, kunnes asia vähän varmistuu. :)

Lupasin jossain vaiheessa, että 30 jäsenen jälkeen uudistuu ulkoasu. Se on nyt saavutettu, joten kysynkin teiltä nyt minkälaisia toiveita teillä on  uuden ulkoasun suhteen?

Pää on väsymyksestä aivan jumissa, joten hyvää yötä. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoi. Anna ehdotuksia. Neuvo. Kritisoi. Kysy. Kehu. Hauku.