keskiviikko 9. tammikuuta 2013

Uusi ulkoasu!

Noniin.

Kukaan ei esittänyt toiveita, joten uusi ulkoasu on sitten täysin omien mieltymyksieni mukainen. Valittaa ei saa.  Palaute on totta kai erittäin tervetullutta. 

Blogin yläreunan bannerissa on yksi kuva, joka ei kuulu joukkoon. Se on isästäni. Kunhan tarkistan muutamat faktat äidiltä, kerron teille hieman enemmän isästäni ja hänen harrastuksestaan, josta toki voi kuvan perusteella jo jotain päätelläkin. :)

Kuvia kaivellessa löysin itsestänikin aivan järkyttävää kuvamateriaalia, jotka ehkä julkaisen joskus. Ehkä. Tai ehkä parempi, etten. 

Päivä meni pitkälti takkuillessa bloggerin ulkoasuominaisuuksien kanssa, joten salilla käyminen jäi. Yö oli huono, joten ihan hyvä niin. Olo on tuntunut väsyneeltä. Sen lisäksi poika selvästikin kärsi pahalaatuisesta halipulasta, joten tarpeeseen tuli lepopäivä siinäkin mielessä. Huomenna sitten uudella innolla ennen iltavuoroon menoa. Vapaat on siis vietetty ja edessä kaksi työpäivää, ilta ja aamu. Onneksi vain kaksi... Viikonloppuna luvassa onkin ihana laivareissu, ihanien naisten kanssa.

Tänään piti myös antaa raporttia Pia-Piiskurille ravinto-ohjaukseen liittyen. Raportissa oli mainittuna painon pysymistä suunnilleen ennallaan viime viikkoihin nähden, mutta mittanauhan mukaan marraskuisesta kehonkoostumusmittauksesta on lähtenyt vyötäröltä 3cm. Hyvä hyvä!

Näihin tunnelmiin ja hyvää yötä.

3 kommenttia:

  1. Tosi hyvä on tää uusi ulkoasu, tykkään! :)

    Treeni-iloa huomiselle, pistähän puntit nousemaan!

    VastaaPoista
  2. Juu hyvältä näyttää uusi ulkoasu!! :) <3

    VastaaPoista

Kommentoi. Anna ehdotuksia. Neuvo. Kritisoi. Kysy. Kehu. Hauku.