sunnuntai 5. toukokuuta 2013

Maximtestauksen loppuyhteenveto

Buzzadorina sain tosiaan hiljattain testattavaksi Maximin urhelulisäravinteita. Testiin tuli muutama palautusjuomatetra, energia- ja recoverypatukoita sekä kahta erilaista urheilujuomaa, joista toinen oli jauhemuodossa ja toinen tabletteina.


Eniten testiin on päässyt Hypotonic Sportsdrink, joka tulee varmaan jatkossakin käyttöön juoksulenkeille. Maku on sopivan raikas ja mieto ja vatsa on kestänyt kyseistä juomaa kerrassaan esimerkillisesti. Total Hydration- tabletit oli puolikkaalla annoksella testissä kerran, koska pelkään litkujen ylenpalttista imelyyttä. Myös palautusjuomatetra täytti odotukset. Vaniljanmakuinen oli ihan herkku. <3

Patukat oli minun makuun vähän turhan imeliä, mutta perheen "urheilijanuorukainen" tykkäsi. Jaksaa mukisematta polkea 10km pyörälenkin, kun kotona odottaa after training-patukka. Kovin hiilihydraattipitoisia patukat oli (ei onneksi ylenpalttista sokeria, mikäli oikein tuoteselostetta luin), joten varmaan toimivat parhaiten kestävyystreenin perään.

Joka tapauksessa, näistä meillä jää varmuudella käyttöön sekä valmiit palautusjuomat, että Hypotonic Sportsdrink. Jos jolle kulle buzzaus ei ole tuttua, niin se on niin sanottua "Word of mouth"-markkinointia, tarkoituksena on erilaisten kampanjoiden kautta antaa buzzadoreille erilaisia tuotteita kokeiltavaksi, buzzadorit sitten kertovat tuotteista edelleen - sukulaisille, ystäville, työkavereille, harrastuskavereille jne. Tuotteita on laidasta laitaan.
Mikäli sinäkin kiinnostuit voit liittyä mukaan buzzaajien iloiseen joukkoon! :) Buzzadorina saat mahdollisuuden päästä testaamaan uusia tuotteita ja palveluita ilmaiseksi, sekä kertoa ystävillesi niistä. Useimmissa kampanjoissa myös ystäväsi saavat mahdollisuuden päästä osallistumaan tuotteiden ja palveluiden testaamiseen.
Se kuinka nopeasti pääset ensimmäiseen kampanjaan mukaan, riippuu siitä kuinka hyvin sovit kampanjan kohderyhmään, jonka asiakas on määrittänyt.
Kun sovit kampanjan kohderyhmään, saat tietoa kampanjasta sähköpostitse. Sitten pääset valitsemaan haluatko osallistua kampanjaan, vai etkö halua.
Seuraa tätä linkkiä rekisteröityäksesi Buzzadoriksi. 

<a href=https://www.buzzador.com/buzzador/index.php?file=u-signup&lang=FI&refstr=Devis>https://www.buzzador.com/buzzador/index.php?file=u-signup&lang=FI&refstr=Devis</a> 

Seuraamalla tätä linkkiä ilmenee, että minä olen kutsunut sinut mukaan (minun buzzador-käyttäjätunnukseni on Devis):
Jos haluat tutustua Buzzadorien toimintaan ennen liittymistäsi klikkaa tästä:Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoi. Anna ehdotuksia. Neuvo. Kritisoi. Kysy. Kehu. Hauku.