maanantai 6. toukokuuta 2013

Rohkeaa kokeiluhenkeä ja laatuaikaa

Eilisen lenkin jälkeen jalat on tuntuneet hämmästyttävän hyvältä. Päätin kuitenkin pitää lepopäivän varsinaisesta treenistä ja keskittyä laatuaikaan naperon kanssa.

Nuori mies siis harrastaa uintia ja seuraavaan uintiryhmään pääseminen on tietenkin suurinpiirtein elämää tärkeämpää. Kuluneella uintijaksolla (9krt) on käynyt kaksi (2krt!!) niin, että mä olen kertakaikkiaan unohtanut viedä pojan harrastuksiinsa. Mitä tässä nyt on ollut, omaa tautia, kihomatoja ja mitä lie...  Lupasin korvata unohduksen viemällä pojan muuten vaan uimaan, että voitaisiin harjoitella harjoitusta kaipaavia taitoja.

Tänään siis otettiin suunnaksi Aulangon kylpylä.

Kuva lainattu täältä: http://yle.fi/uutiset/usko_kylpylaan_pelasti_aulangon_historiallisen_hotellin/5066551
Okei. Myönnetään, ettei se nyt ihan kamalan vastenmielistä ollut loikoilla kylpylän poreissa, varsinkaan kuvan oikeassa reunassa näkyvässä ulkoaltaassa, kun ihana kevätaurinkokin lämmitti. Parasta kuitenkin oli ottaa pikkumiestä syliin porealtaassa ja rutistaa sitä maailman rakkainta. Joskus vaan täytyy pysähtyä olemaan enemmän läsnä. Nuori mieskin ui 6 x 25m melkein yhteen putkeen, vain ihan minipikkuisella pysähdyksellä kahden ekan altaanmitan jälkeen. Jei!


Vappuhulinoiden jälkeen poika ilmoitti säästävänsä rahaa rullaluistimiin. 35€ oli itsellään säästössä ja äiti sponsoroi loput.  Minä päivitin facebookiin vieväni jo ennalta päivystykseen hoitohenkilökunnalle kahvipullaa, koska aistin ilmassa olevan katastrofin ainekset. Minullakin on rullaluistimet. On ollut jo monta  kolme vuotta. Tänään repäisin kyseisistä helvetinkoneista hintalapun irti ja otin härkää sarvista. Mainittakoon tässä yhteydessä, että kokemusta rullaluistimista on huikeasti, ihan on kahdelta erilliseltä luistelukerralta. Ensimäinen oli jotakuinkin vuonna 93-94, lainasin kaverin luistimia, jossa rullat oli 2x2 rivissä. Ei siitä sen enempää. Sitä seuraava kerta oli sekin ainoa laatuaan, ehkä vuonna 97, kun luistelin kaverin huoltoasemalta ostamilla, mulle pari numeroa liian suurilla luistimilla ehkä yhteensä 200m. Ja nyt taas. Heti perään vuonna 2013.

Lähdettiin pojan kanssa kokeilemaan. Ensituntuma möykkyisellä pihatiellä ei ollut kovin lupaava.


Lähdettiin pian etsimään tasaisempaa asfalttia harjoitteluun. Löydettiin juomatölkkitehtaan edustalta 600m pitkä suora, vastapaistettua tuoretta asfalttia. Ehkä just sen 600m verran yhteensä harjoiteltiin. Tuuli oli aivan järkyttävän kova ja kummallakaan ei ollut päällä takkia, joten palataan harjoituksiin paremmin varustautuneena toisen kerran.


Jei! En kaatunut! 

Tuskin tulee rullaluistelusta uutta lempiharrastusta, mutta ehkä sitä voi vähän kokeilla, ikäänkuin pojan kanssa yhteisen harrastamisen nimessä... Eihän sitä tiedä jos sitä vaikka innostuu. Ensin pitäisi kuitenkin kai oppia luistelemaan?

***

Blogi täyttää kohta vuoden. Pitäisikö sen kunniaksi:

a) lopettaa koko roska
b) järjestää lukijoille arvonta
c) juoda pullo ranskasta tuotua kuohuviiniä

Vastaukset kommenttilaatikkoon. Ihan vaan siksi, koska kovin on tyhjää ollut kommenttiboxissa. *ruikuti ruikuti*

Huomenna kevyt, 9,5h työpäivä klo 12:30-22. Ei varmaankaan luvassa jumppaliikkeitä.



16 kommenttia:

  1. Kannatan arvontaa :) miekin meinasin hankkia rullikset. Voidaan sitten yhdessä aiheuttaa liikennekaaos Hämeenlinnaan! :D :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä aiheutan liikennekaaoksen jo nytkin, juoksemalla, pyörällä ja autolla. Rullaluistimet tästä vielä puuttuis. :D

      Ethän muuten ollut Hattelmalantiellä lenkillä (kääntymässä kohti Kankaantaustaa) joskus perjantaina alkuillasta? Oli joku reippaasti juokseva pikkuruinen blondi pinkeissään just lenkillä, kun ajoin ohi. :D

      Poista
  2. Kuohari. Sillä ehdolla että nautit sen loistavassa seurassani :)

    VastaaPoista
  3. Arvonta ehdottomasti ja palkintonahan voisi olla ne sun rullaluistimet =) T:Mari täältä rollosta :)

    VastaaPoista
  4. Kuoharia, ja munkin puolesta! :)

    VastaaPoista
  5. niobe6. toukokuuta 2013 22.40
    Kuohari. Sillä ehdolla että nautit sen loistavassa seurassani :)

    ^Pääseekö mukaan? :)

    VastaaPoista
  6. Kuoharia... ellet sitten laittas sitä arvontapalkinnoks ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä oon melko varma, että joku instanssi on kieltänyt alkoholin jakamisen arvontapalkintona. Ja ellei ole, niin Päivi Räsänen kieltää sen ihan kohta. :D

      Poista
  7. Eli siis arvonta. Onneksi olin ennakoiva ja tilasin jo arvontapalkinnotkin valmiiksi.

    VastaaPoista

Kommentoi. Anna ehdotuksia. Neuvo. Kritisoi. Kysy. Kehu. Hauku.