torstai 16. toukokuuta 2013

Vaietaan ongelmista...

...niin silloin niitä ei ole, eihän?

Ei. On ne.

Tasotestin jälkeen olen viettänyt hiljaiseloa. Tasotestin jälkeen nielussa tuntui pientä karheutta, juttelin tulomatkalla nioben kanssa aiheesta, muuten ohitin sen ja toivoin parasta. Tiistaina karheus lisääntyi, nenä oli täysin tukkeessa ja valui vettä ja kuumemittariin nousi pieniä lämpölukemia. Silmiä, nenää ja kurkkua kutitti. Mietin, että ei nyt taas. Olen joka vuosi "flunssassa" toukokuusta heinäkuuhun. Niin. Tai sitten en. Ehkä tämä onkin allergiaa?  Mitään siitepölyallergiaa mulla ei ole koskaan todettu, mutta lapsena olen oireillut siitepölyjen kanssa ristaaville juureksille. Voihan se herkityminen tulla aikuisiälläkin... ?

Marssin apteekkiin ja kerroin farmaseutille oireet. Hän sanoi oireiden kuulostavan allergialta ja mun näyttävän allergiselta. Joo, kiitti. Ostin allergialääkkeitä ja sain ohjeeksi ottaa aluksi 1tbl 2 x vrk:ssa, vaikka suositeltu annostus on 1x1. Pari päivää olen lähinnä aivastanut, niiskuttanut ja nukkunut. Edelleenkin röörit on aivan tukkeessa ja Extreme Runiin on aikaa 1päivä ja viitisentoista tuntia. Äkkiseltään tunneiksi muutettuna siis kolmekymmentäyhdeksäntuntia ennen kuin lähtö Eye Of The Tiger kajahtaa.

Ei nyt vaikuta hyvältä. Ei auta edes tänään sportsdirectilta saapunut kisa-asu. Jännityksen säilymiseksi mallin virkaa toimittaa armas puolisoni. En ota vastuuta, mikäli joku menettää kuvan vuoksi yöunensa. Tai saa painajaisia. Varoitettu on.


Sportsdirectin paketista paljastui onneksi muutakin. Karrimorin 3/4 juoksutrikoot ja Niken Just do it- toppi.

Kyllä nyt on niin sävysävyyn pinkkimustaa, että!


Kukahan pesis meidän peilin?
Myös veljen vaimon kanssa startfitnessiltä tilatut juoksukamat löysi perille. Kiitos vaan sinne. More Milen trikoot oli ehkä aavistuksen ahtaat - pohkeista! Mutta kai niillä juoksee.


Kävin uhmaamassa kohtaloani sekä kaikkia henkimaailman olentoja ja kokeilin hölkötellä. Ihan neljä kilsaa jaksoin. H i t a a s t i . Vajaan kilometrin välissä hivenen reippaammin ja tuntui että tukehdun siihen paikkaan. En tiedä auttaako se enää mitään, mutta oiskohan huomenna jollain vähän korkeammin koulutetulla terveydenhuollon ammattihenkilöllö jotain kikkakolmosta, jolla saadaan mut  16km ja 34 esteen terään seuraavan kolmenkymmenenyhdeksäntunnin aikana. Tai huomenna se varmaan on jo seuraavan vuorokauden aikana. Ehkä pitää kokeilla.

No. Extreme Runille lähdetään, se on selvä. Mennään läpi se kuustoistakilsaa, vaikka sitten kontaten!

Sportsdirectiltä saapui myös tulevien 1-vuotisarpajaisten palkinto. Arvontalaulu raikaa 3.6.2013. Kerron tarkemmat osallistumisohjeet myöhemmin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoi. Anna ehdotuksia. Neuvo. Kritisoi. Kysy. Kehu. Hauku.