sunnuntai 5. toukokuuta 2013

Se on kesä ja lakatut varpaankynnet!

Kävin äsken juoksemassa. Luvassa oli viikon pitkis. Juoksin osan matkaa seurassa. Oli tarkoitus juosta ~ 15-16km, mutta en malttanut kääntyä vielä kotiin, joten matkaa kertyi 18km.  Lenkin Extreme-osuus oli sairaalan parkkipaikalta psykiatrian rakennukselle menevät portaat, jotka kipitettiin ylös ihan hyvää tahtia.

Ei tullut juostessa vielä sitä "tää on aivan mahtavaa ja jalat vaan rullaa" - flowta, mutta ei se nyt ihan tuskien taivalkaan ollut. Sykkeet oli tavanmukaiset, verrattuna vastaavanmittaiseen syyskuiseen lenkkiin viime vuonna, nyt oli 20sek/km enemmän vauhtia, mutta sykkeet 13bpm/min korkeammat.

Nyt on mehut pois, joten kuvat puhukoot puolestaan, tosin postauksen viimeistä kuvaa en suosittelen herkille. Enkä itseasiassa kahta sitä edeltävääkään, jos joku luulee, ettei naiset hikoile.

 Kuvan statsit tekee keskitahdiksi 7:26min/km.

Statistiikka (kannattaa painaa oikeasta yläkulmasta view in metric)  tästä linkistä.

Muutama naisellinen hikipisara.
Ei paha!...taino...

Ja se, mistä otsikkokin tulee. Kesällä lakataan varpaankynnet. Ihan hyvästä syystä... Nyt alkaa olemaan se aika.


Tälle viikolle tuli juoksua 29,44km sekä lisäksi yksi vajaan 8km reipas sauvakävelylenkki. Salille en ehtinyt kuin kerran, mutta sitäkin tehokkaammin. Ensi viikolla onneksi pitäisi olla paremmin aikaa ja vähemmän ylimääräistä ohjelmaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoi. Anna ehdotuksia. Neuvo. Kritisoi. Kysy. Kehu. Hauku.