tiistai 23. huhtikuuta 2013

Juoksin!

Kävin tänään työterveydessä hakemassa reseptit neljään eri lääkkeeseen (joista en vielä hakenut mitään), sisältäen limaa irroittavaa yskänlääkettä ja allergialääkettä sekä kipulääkkeitä kylkikivun taltuttamiseksi. Sairaslomasta kieltäydyin, koska jos voi olla töissä - voi treenatakin. Lisäksi sain lähetteen labroihin, jossa kontrolloidaan rasvat, perusverenkuva ja kilpirauhasarvot.

Ilmeisesti viikonlopun siivoussulkeiset oli enemmän rasittavaa, kuin keskiverto 8h työpäivä, koska kylki on tuntunut tänään paremmalta. Kipeä toki edelleen, mutta ei niin infernaalisen kipeä kuin eilen. Työpäivän jälkeen otin päiväunet sohvalla miehen kainalossa, tein superherkullista kanakeittoa ruuaksi ja lähdin lenkille.

Rikoo on riskillä ruma!

Laitoin jalkaan uudet Pegasukset ja lähdin juoksemaan. Jostain syystä juokseminen sattuu kylkeen vähemmän, kuin käveleminen? Ehkä mun lantio keinuu kävellessä enemmän ja provosoi sitä kautta kylkikipua enemmän? No, aivan sama. Juoksin. 8km lenkin, aivan järkyttävän hitaasti ja järkyttävillä sykkeillä, mutta annoin mennä ihan fiilispohjalta - ja nautin.

Pari yskänpuuskaa keskeytti matkaa. Tuli todetuksi mm. sellainen seikka ettei voi yhtä aikaa yskiä, juosta ja olla pissaamatta juoksutrikoihinsa. Päätin pidättää pissan ja antaa yskän tulla ja pysähdyin hetkittäin. Pari-kolme yskänpuuskaa matkalla, mutta yllättävän kivuttomasti meni. Jotenkin tuntuu, että ehkä liike on jopa lääke ja saa limaa irtoamaan ja kyljenkin vetreytymään?

Garminin statistiikka kertoo mun olevan 5-10bpm huonommassa juoksukunnossa suht samalla nopeudella taitetussa lenkissä, kuin vuosi sitten toukokuun puolivälissä ja elokuun lopussa. Luulin eron olevan isompikin, koska tuntuu vastustaneen koko alkuvuoden. Ehkä täältä vielä noustaan?

Testissä oli myös Maximin urheilujuoma. (www.maximsports.fi)

Maku Hypotonic Sports Drinkissä oli Lemon&Lime. Raikas ja kiva. Eikä aiheuttanut vatsaoireita, mutta pitää perehtyä paremmin myöhemmin ja ottaa uuteen testiin vielä.

Nyt nukkumaan ja huomenna taas töihin. Huomenna ei juosta (koska penikat), mutta ehkä voisi käydä spinningissä tai jopa salilla? Se se vasta oiskin jotain. Vaikka jalkatreeni. <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoi. Anna ehdotuksia. Neuvo. Kritisoi. Kysy. Kehu. Hauku.